I wish every evening was takterass evening

9:58 20 Jun 2012

Medan ni satt och kanske väntade på att jag skulle blogga eller rädda världen eller göra något annat meningsfullt så satt jag med mitt brösthår svajandes på en takterass med resten av Nöjesguiden-bloggarna ikväll. Jag bara satt där och spillde och snackade och hade en goo kväll och typ kämpade med en drink och kände hur mina tänder blev ammade av alkohol. Det mesta man äter och dricker blir typ roligare när man låtsas att man ammar munnen med det. Och så smackar man med läpparna och sitter helt nöjd och bara ler som en bebis/Pampers nya supermodell. 

Man kanske borde ta och teckna en försäkring på sin mun??? Alltså typ utifall den skulle gå sönder. Om typ käken hoppar ut ur led eller något annat halvjobbigt skulle hända. Konsertpianister brukar ju typ försäkra sina händer så jag kan ju lika gärna försäkra min mun utifall dagen då jag inte kommer kunna puta med mina läpapr kommer. 

En kommentar | “I wish every evening was takterass evening”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isabella skriver:

    Ser att drinken började göra sin verkan där i slutet haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg