BMX.

8:38 24 Jun 2012

Ibland funderar jag på vem jag hade varit om jag typ hade släpat med mig cykeln på pendeltåget och såna grejer. Stå där mitt i vagnen med en BMX och typ pilla lite på någon av alla tusen växlar och kanske planera vilken backe man ska cykla ner för sen. Kanske spotta lite i handen och smörja cykelkedjan med dreglet så att det ska bli extra bra rull sen när man beger sig iväg på en spännande cykelutflykt dit inga pendeltåg vill gå. Alltså jag undrar verkligen hur det skulle vara, och typ hur de gör när de kliver av. Typ om de kastar sig ut för rulltrappan med cykeln och känner sig levande då, och var de cyklar sen. Och om de typ äter vegetariskt när de kommer hem eller kanske typ planerar en äventyrsresa till Australien för alla pengar de sparar på att inte ha bil. Om jag inte hade varit så himla blyg så hade jag frågat. 

Personen ni ser bredvid cykeln är självklart jag och ingen annan. Jag och mina skitsnygga skor. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer