”Jag och hunden delar allt”

9:06 24 Jun 2012

Alltså jag blir typ ledsen när jag läser om hundägare som använder samma tandvårdsprodukter som sin hund. Det känns som om att man blir så om man har haft hund tillräckligt länge. Typ att man delar på allt och man själv också börjar få päls och börjar flåsa okontrollerat och såna grejer. Det är som på mellanstadiet när en tjej i min klass sa att hundgodis var ”jättegott” och åt det hela tiden. Vet inte vad hon gör idag men hon lämnade mig bara med en nyfikenhet att suga på hundgodis och den har jag levt med sedan dess. 

En kommentar | “”Jag och hunden delar allt””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. MargretONEIL skriver:

    I desire to be certain that my teacher will give me good score for the projects I hand in, thus I cooperate with academic wordsmiths and buy essay writing service on the net.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg