Gniden mot stången.

2:45 24 Jun 2012

HEJ ALLA STÅNG-SMEKARE!!!!!! Hoppas ni hade kul när ni gned era kroppar mot diverse stångar i helgen för det hade jag. Kroppen känns helt avtrubbad faktiskt. Det var så himla sjukt att vara hemma igen. Inte behöva oroa sig över vem som lagar maten och såna grejer. Det bästa med att komma hem igen när man bor borta är att man blir behandlad som ett foster igen. Man får knappt äta själv utan att någon avlägsen släkting sticker fram en sked med något gott på och vill mata en! Det är typ vecka 25 nu och det är även i just den veckan som jag och min graviditet befinner oss i för tillfället, så nu sitter jag här och smeker och flätar midsommarkransar som jag kan kröna framtida spädbarnskranier med! 

Jag har haft samma tröja på mig sedan i onsdags. Den luktar inte ens svett längre. Det har torkat in och nu luktar det ingenting längre. En neutral odeur av ”kropp” har trängt in i bomullsmassorna och gjort sig hemmastadd. Nu finns det inga gränser längre för hur länge jag kan ha på mig den här tröjan. Det var ett långt utdraget krig mellan armhålor och tyg men nu så kommer de äntligen överens igen. 

Ska åka till Stockholm nu. ”Hem”. Sitter här och smeker SL-kortet och tänker på det tragiska i att det typ är det dyraste jag äger. Skönt. 

En kommentar | “Gniden mot stången.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Thewarpig skriver:

    TRANSFRANS!

    I WELCOME YOUR RETURN MASTER!

    Hur kan jag ha missat att du åter har börjat blogga? Min lycka är numera gjord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg