Dags för vax

7:04 14 Jun 2012

Jag visste det skulle bli en bra dag idag när jag kollade på Nyhetsmorgon och en kvinna från ”Clinic Divine” vaxade benen på min favoritmetereolog. Ni vet han som var SKITNERVÖS för typ några månader sedan men som har vuxit som människa/TV4-profil och börjat bli duktig? Det var så himla kul. Han bara låg där på en bänk och Jenny Östergren och Steffo stod bredvid och hetsade och typ ”Kom igen nu då oooooouuuuuh vad mycket hååååår du har på beeeenen ojojoj” och jag satt där framför teven och var rädd för att allt benhår skulle välla ut och attackera mig och parkera i min yoghurt. Ni måste se. Det var nästan lite perverst när han låg där fastbunden och misshandlad med hett vax. Han var typ hårigare än den där lilla hunden som Malou von Sivers brukar låta ströva omkring fritt i Efter Tio-studion. 

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=meteorolog_tobias_vaxar_benen&videoid=2200611

Minns senast jag vaxade mig och hur mycket jag skrek. Seriöst. Jag vet inte om ni vet hur det går till, men man ställer in en vaxburk I MIKRON innan man applicerar den på kroppen och brer ut som brinnande skagenröra av lava på en hudsmörgås. Det är brutalt. Jag kunde typ bara vaxa ett område på typ 5×5 centimeter på låret  innan jag började grina och sen dess har jag inte gjort det igen. Jag gick omkring med en kal fläck på låret i typ en månad men var glad ändå innan det växte ut igen. 

3 kommentarer | “Dags för vax”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isabelle skriver:

    Men lilla vännen!! Haha jag chattade med honom när han var ny, för tyckte han var så nervös. Fint när de zoomar in och följer det släta snygga nyvaxade benen upp till knät där håret tar vid. Som gläntan innan snårskogen

  2. ulrika skriver:

    hahaha, jag hade ångest första gången jag såg honom i rutan…nervositeten smittade liksom igenom! Tur att han bättrat sig annars hade jag fått svika 4ran.

  3. Isabella skriver:

    Alltså gud haha var helt säker på att hon programledarn skulle säga ”och nu ska vi ta en titt på mitt KÖN”………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg