Midsommarförfest.

9:02 15 Jun 2012

Nu är det midsommar om en vecka. Diskuterade nyss det här med min mormor. Jag känner hur pollenpartiklarna kittlar över hela kroppen när jag tänker på hur mysigt det ska bli att få krypa ner med sommarblommor i hela sängen och kanske lyckas övertyga några sköna småkryp att följa med. Jag plockar ALLTID sju blommor och ber dem att tillbringa natten med mig. Ibland brukar jag testa raggningsrepliker på skogen. Typ vråla ”FÅR JAG PLOCKA DINA BLOMMOR GULLET;)” och så får jag ett gåtfullt susande som svar. Det var väl ungefär senaste gången jag blev förförd. 

Förra gången jag plockade sju blommor och la under kudden så drömde jag om min gamla lärare. Det kanske inte var så kul men det hade ju kunnat vara värre. Typ att man hade drömt om något djur eller något annat hårigt. Som om att jag skulle bli jagad av ett par djupa brunstiga rådjursögon hela natten. Om man jämför med det så är det faktiskt helt okej att ha drömt om sin gamla lärare, så jag är glad ändå. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg