FAVOURITE I REPRIS!!!

9:26 25 Jun 2012

Det absolut bästa med mitt sommarjobb är att jag börjar klockan elva varje dag. Ligger kvar i sängen SKITLÄNGE varje morgon och bara drar mig och tar egobilder med iPhones framkamera utan att ens vara vaken och klarar av att notera att jag är ful på alla bilder. Sen så hittar man bilderna på eftermiddagarna och bara typ ”VA??????”. 

Känner så mycket kärlek över att första säsongen av Desperate Housewives från typ 2004 går i repris varje vardagsmorgon nu för tiden. Sitter helt fokuserad framför teven och bara ”OH NO SHE DIDN’T” och typ nawwww-ar åt alla barn i serien innan de blev typ dryga gravida tonåringar och törstande efter uppmärksamhet och ett eget liv istället för att vara en kuliss till sina mammors existens. Det är som allra bäst nu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg