Tvättmonstret

12:01 22 Jun 2012

INSHALLAH! Jag lever. Jag är bara hemma i Gävle igen över midsommar. På landet. Brummande raggarbilar cirkulerar på gatorna som smygande fästingar och myggen bjuder in sig själva till en köttbuffé på min kropp så fort jag går utanför dörren. Jag har faktiskt saknat det. Den egentliga anledningen till varför jag har åkt hem är att jag är rädd för min tvättstuga i Stockholm och för att jag har massa grejer som behöver tvättas…………………… Känner nu hur mitt människovärde rullar runt i tvättmaskinen och blir helt missfärgat. Men jag har bara bott där i två veckor och jag SKA ta itu med tvättstugan typ… lite senare. 

Alltså jag vet inte vad det är jag är så rädd för. Dels så skulle jag dö om jag träffade en granne. Det skulle typ vara såhär. Jag ba: 

-Näää men tjena är du här också och tvättar höhöhöhöhöhöhöhö *nervöst skratt lite för länge*

Ja jo, tvätten tar ju inte hand om sig själv direkt. 

-Heheheheheheheheheehehe *nervöst skratt lite för länge* nä eller hur, men duu stämmer verkligen det här att det är jätteskönt och orgasmstimulerande för rumpan att sätta sig på tvättmaskinen när den tvättar sådär som de brukar göra på film, har du gjort det någon gång eller? 

– *skär genom ett tjockt lager av tystnad med en vässad schweizisk armékniv och stoppar in tvättmedel i munnen och dör*  


Såna grejer alltså. Sen är jag typ rädd för att misslyckas också. Att alla mina kläder ska bli cerise eller typ bajsfärgade. Alltså jag vet ju TYP hur man tvättar. Man häller ner något pulver som typ ser ut som knark i någon liten lucka och sen trycker man på någon knapp och då börjar den brumma som ett litet djur man helst inte vill klappa och sen så är det klart typ en ägglossning senare. Sen hänger man det lite överallt och det tar typ en hel röstningsprocedur i Eurovision Song Contest för den att torka. Typ tre dagar. 

Men liksom vad gör man om alla ens kläder blir helt förstörda och man sitter där med 784657356 olika plagg med cerise i olika nyanser??? Skulle ha dött. Eller om allt typ krymper och man får ha sin bästa kjol som ett fint armband istället. Blir helt knäckt av tanken. 

Letade skitlänge i kurskatalogen för Stockholms Universitet men det fanns fan ingen kurs om Tvätt I Hemmet så jag vet inte vad som kommer hända nu. Jag bara hetsäter nervöst av midsommarmaten och hoppas att allt löser sig. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg