Robinsonmidsommar

10:18 20 Jun 2012

Så himla sugen på en midsommar med Robinson-tema. Typ att man skriver något kryptiskt och skickar ut en lapp som bara ”UTRÖSTNINGSCEREMONI VID MIDSOMMARSTÅNGEN NÄR SOLEN GÅTT NER” och så röstar man ut den som har ätit för mycket på smörgåsbordet eller har dansat i otakt kring midsommarstången eller någonting annat opassande. Ni fattar. Och så typ karvar man in namnet på personen man vill ska bli utröstad i en laxfilé och håller upp den och visar allihopa med en bister blick. 

Har inte riktigt bestämt mig för om personen helt måste lämna midsommarfirandet eller om man får något lindrigare straff. Typ att man kedjar fast någon vid midsommarstången och förvandlar den till en skampåle där personen kan sitta tyst och tänka på vad hen har begått för somriga synder i typ några timmar och kanske få bli lössläppt i gryningen. Vi får se vi får se. Själv så ska jag nog hänga ett tag i midsommarstången ett tag och tänka på Jesus, typ. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp