Soltatuering

8:55 21 Jun 2012

Ett jättebra tips jag verkligen rekommenderar till alla er som kanske inte riktigt vill tatuera er men ändå ha ett trendigt tryck någonstans på kroppen är att gå ut i solen och måla det önskade motivet med solkräm och sen låta resten av kroppsfilén bli bränd. Man kan säga att det är en ekologisk soltatuering och typ något jag skulle kunna öppna upp ett solarium för. Jag skulle kunna ta jättemycket betalt och kalla det för en temporär organisk kroppsutsmyckning som håller i några veckor tills man tröttnar och kan göra en ny, typ. 

Jag jobbar ju utomhus varje dag så jag vet inte riktigt vilket motiv jag är sugen på inom de närmsta veckorna. Jag skulle inte banga på en dalmatinerstil och smörja in mig helt prickig och bara få hudcancer på 50% av kroppen istället för på hela. Så kan jag gå omkring på stranden och bara ”grrrrrrr” helt djurisk och leva ut min dalmatinerlook till max. 

En kommentar | “Soltatuering”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bloomy.se skriver:

    Nu kan du köpa färdiga soltatueringar och slippa kladdet med solkräm där du ville ha soltatueringen! Kika in på http://www.bloomy.se, hittar du inte motivet du söker kan du välja att designa din egen soltatuering :)

    Lina på bloomy.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG