Diamonds are a girl’s best friend.

10:42 23 Jul 2012

Vi måste prata om tandkrämer. Det är alltid massa snack om ”cooling crystals” och ”whitening formula” och diamantströssel i annonserna. Typ som om att munnen skulle förvandlas till någon skitstark strålkastare så att alla man möter typ skulle behöva vråla ”SUPER TROUPER LIGHTS ARE GONNA BLIND ME BUT I WON’T FEEL BLUE”  så fort som man ler mot dem med sina strålkastartänder. Det är ju falsk marknadsföring!

Man står där varje kväll och försöker gnugga in alla ”cooling crystals” och förväntar sig att munnen ska glänsa som swarovski-kristaller men det händer ju aldrig. Å andra sidan så kanske inte 24.90:- på Coop bringar sådär jättemycket exklusiv diamantkänsla till livet. Egentligen så var jag sugen på att ta en bild där jag posar med kristalltandkrämen och skriva dit bildtexten ”Diamonds are a girl’s best friend” och leka dyr, men det finns gränser. 

Kommer att somna gott i natt iallafall med tanken att hela min mun är fylld med ”cooling crystals” som en stjärnhimmel i gommen. Eller typ som om att man har hängt upp en kristallkrona ovanför tungan som lyser upp lite sådär elegant och klassiskt och skapar trivsel när jag sluter munnen för att sova. Jag har alltid drömt om en kristallkrona och nu har jag en i min egen mun så det känns faktiskt jättebra. 

En kommentar | “Diamonds are a girl’s best friend.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ajlin skriver:

    Alltså. Din blogg. Jag dör av den. Du är den roligaste jag vet. Frans, jag älskar dig. Med vänlig hälsning, Läskig bloggstalkerbrud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg