*Klickar hem*

11:25 24 Jul 2012

Gud nu kom jag att tänka på alla bloggare som ba ”klickar hem” massa saker på näthandelssajter hela tiden. Hur de ba ”ååååh hittade så mycket fint på den här sidan, *sponsrad länk*” och så är det egentligen fult men de ”klickar hem” saker ändå tills att (dator)musen går ur led. Blir helt provocerad hur de bara sitter hemma och nätshoppar hela dagarna. Det verkar vara ett heltidsarbete. Själv klarar jag inte av att handla på internet alls. Eller en gång ”klickade jag hem” jag ett strumpor (fick gratis HAHAHAHAHAHA) och det kändes typ lika upphetsande som att köpa en sexleksak när man fick hämta ut den och ba ”HIHIHIHIH HAR KLICKAT HEM EN BUSIG GREJ PÅ INTERNET VILL NI VETA VAD DET ÄR:)))) DET ÄR ETT PAR STRUMPOR:))))”. Nä jag klarade inte ens av det. 

Det enda jag fått hemskickat till mig genom åren var två flaskor pepparspray som jag fick av något företag som skänkte ut gratis pepparspray till bloggare (hehe japp det enda jag kan göra för att försvara mig själv om jag skulle bli överfallen är typ att riva den som attackerar i håret), MEN DET ÄR ALLT!!!! Jag vet inte om det ens är lagligt att skicka hem pepparspray sådär till impulsiva nattvandrande tonårsbloggare, men jag fick det iallafall. Funderar på att kanske prova att använda den som hårspray och säga att jag har ”klickat hem” den från någon ”härlig modesajt med massa jättebra produkter för både hår och resten av kroppen” och le mitt bästa sponsorleende. Alltså tänk om typ håret skulle falla av om man sprayade massa sån spray i håret? Men ah, jag vet inte. Spray som spray, tänker jag. Sen om det är pepparspray eller hårspray är ju bara detaljer. 

Är hemma nu iallafall. Och imorgon ska jag ut till mormor i skogen och stanna skiiitlänge. Typ ända tills fredag. Och jag har sagt upp mitt mobila bredband för att det sög så sjukt mycket, så jag kommer inte att ha något internet där under tiden, MEN VI HÖRS NÄR JAG KOMMER TILLBAKA I HELGEN!!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg