Fettmarinerat smatter

10:05 7 Jul 2012

Fan alltså det har varit så fuktigt hela dagen att jag inte har kunnat blogga. Känner på mig hur tangentbordet bara skulle ha klibbat ihop och blivit nersmält och blivit till droppande sommardagg om jag ens hade försökt. Och nu sitter jag här i ett mörkt hörn som ett emo och hör hur mina fettmarinerade fingrar smattrar och håller på att skriva blogginlägg jag kommer skämmas över några månader senare. Naww!!!! 

Sitter bara och tänker ut dåliga skämt för det mesta. Det här kom jag på idag, men det bygger på att det är fint väder vid tidpunkten då man drar det. Annars så failar det tyvärr. 

Är din dator skyddad?

”Jaa!”

Vad har du för skydd då?”

”Nä men solkräm bara, solfaktor 50”. 

Japp…………………. Kanske inte så konstigt att jag sitter här själv. Sitter här och andas genom en chipspåse. Vi hörs! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg