Spiderman

9:16 9 Jul 2012

Tja. Jag hade ”en mysig stund i biomörkret” igår kväll, *ler hemlighetsfullt med munnen full med popcorn*. Nä jag bara skojar. Det finns inget att vara hemlighetsfull över. Jag såg på Spiderman och ÄLSKADE. Gillar hur han bara kastar ut massa skitstark spindelväv och halar in någon snygg tjej och bara ”YEEEEAAAAH” och räddar världen. Typ som om att han var med i en av de där Coke Zero-reklamerna när allt bara exploderar och det enda man ser är eld och stora urringningar, fast istället för trettio sekunder så håller det på i två timmar och en kvart. Men den var fan bra ändå, fast orealistisk att killen är SÅ snygg när han egentligen typ rimligtvis borde vara värsta aknetönten vars största superkraft skulle vara att spruta ut jättehårda strålar av finnsaft. 

Hade VIP-biljetter till bion. De kostade 255 kronor styck och det var inte jag som betalade. Det är så sjukt dyrt med bio ändå. Det är ju som om att en halv tibetansk bergsby skulle kunna gå i skolan i ett decennium för pengarna man spenderar om man är typ fem pers som ska gå på bio tillsammans. Men aja, det ingick dricka och snacks. Det stod ”Very Important Popcorn” på popcornkartongerna. Fattar ni? Very Important Popcorn= V.I.P HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Nä, inte jag heller. Sen så fick man sitta i typ stora gynekologstolar högst upp på balkongen i salongen med utsikt över alla som hade köpt vanliga biljetter några meter nedanför. Det är typ konstruerat så för att man ska kasta popcorn i deras huvuden och vara dryg. Kul, men definitivt inte värt pengarna. 

Jag är ju ingen biomänniska egentligen. Tycker mest att det är jobbigt att vara fast på samma plats i typ två timmar i sträck utan paus. Vill liksom kunna stoppa filmen i någon minut eller två och kunna gå på toa utan att skämma ut sig för en större småstad. Att ha blöja känns ju lite VÄL 1995 för min del. Förr var jag jämt asrädd att det skulle börja brinna i salongen eller något annat jobbigt. Satt på helspänn hela tiden och var redo att släcka vilken brand som helst med 0.4 liter blaskig cola och bli Filmstadens superhjälte. Det hände aldrig. 

2 kommentarer | “Spiderman”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. myaraq skriver:

    ÅH! Sista stycket. Fantastiskt. Rakt igenom fantatiskt bara.

  2. Jonna skriver:

    Som bioälskare var detta väldigt underhållande att läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg