Höstälskarna

3:40 20 Jul 2012

Ja jag vet att det kanske är sommar utomhus. Iallafall här i Stockholm. Folk går omkring och flashar sitt kroppskött och har på sig så lite tygslamsor som möjligt. Det gamla vanliga alltså.  Själv så köpte jag ett par nya långkalsonger igår och de är SÅ sköna. Sitter här inne nu och bara blundar och känner hur tajt bomull omsluter mina ben. Det är som om att jag och mina håriga ben har blivit inslagna i ett tygpaket och bara väntar på att någon ska ge bort oss som en personlig romantisk sommarpresent. Naww. 

Det blir alltid så himla klyschigt när man bloggar om att man längtar efter hösten. Typ ”Ååååååh jag längtar tills träden blir vackra och mysiga skogspromenader med te och sen när man kommer hem så kan man mysa med några gosiga filtar och dricka något gott te till de där himmelskt goda kantarellerna jag plockade från skogen utanför min mormor”. Oavsett vad man själv ville skriva från början så spårar det alltid ur och man börjar skriva om typ ”naturen” och annat man klarar sig utan under resten av året. Man blir utmålad som någon sorts höstig mys-Ernst invirad i någon härlig jordfärgad scarf så fort man tar meningen ”Jag längtar till hösten” i sin mun. Typ hur man står där på någon åker och bara andas djupa andetag i ett par fuktiga stövlar. Inte för att jag har någonting emot det, men man känner sig verkligen som en stor tönt.

Men så fort löven börjar falla ner från träden och dör så känner jag mig äntligen levande igen. Ett lövliv släcks, OCH ETT MÄNNISKOLIV VAKNAR TILL LIV IGEN!!!! Det är exakt som den där emolåten Carola sjöng typ 2004. Den där ”när lööven faller aaaav och kvar är viiiiii, då veeet jag att du äääälskaaaaaaaaaar”. Det är soundtracket till mitt liv. 

Nu kanske jag måste börja blogga om typ vilken ved jag brukar elda med, vilken min bästa svamp är (fotsvamp) och hur härligt det är i höstmörkret när man ligger bredvid brasan (DVD-brasan alltså) och kvider med någon SKITTRÅKIG bok som Blondinbella har sagt att man ska läsa. Nä det skulle inte ha blivit så bra. I väntan på att jag startar en höstig livsstilsblogg så tänker jag stå här och posera i mina långkalsonger och le snett som ett fån. 

En kommentar | “Höstälskarna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Du, Frans, du är ju rätt skön du. Helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg