Nya Thomas Di Leva

10:37 19 Jul 2012

Alltså….. Igår kväll när jag satt helt laglydigt i vardagsrummet och gjorde ingenting så kunde jag plötsligt höra hur några röster pratade i högtalarna bredvid stereon. Trots att den var avstängd. Trodde jag hade blivit psykiskt störd en gång för alla. Allting var avstängt men ändå så kunde jag höra små brölande dvärgröster från hjärtat av högtalarna. Helt surroundljud. Dog på riktigt och trodde att jag äntligen hade fått de där låtsasvännerna jag så länge har önskat mig. Trodde att jag ÄNTLIGEN hade blivit mottaglig för utomjordisk kommunikation och en länk mellan Jorden och Kosmos. Jag trodde att jag var nästa Thomas Di Leva.

Jag höll nästan på att duka upp en skål med chips och lite läsk till rösterna inifrån högtalaren innan jag tog mitt förnuft till fånga och googlade fram vad det skulle kunna bero på. Precis som varje medveten medborgare skulle ha gjort. Gripas av panik, svettas som fan och vråla ”NÄÄ DET HÄR MÅSTE JAG KOLLA UPP PÅ GOOGLE” och hoppas att det inte blir ens sista ord. 

Typ ni vet förr (ett, max två år sedan) när man lekte med walkietalkies och man lyckades komma in på samma frekvens som polisradion? EXAKT SÅ VAR DET NU!!!! Fast polisen har bytt ut sitt radiosystem, och nu är det typ bara bevakningsbolag som typ Securitas (och andra företag som brukar sätta upp klisterlappar på dörrar utanför skolor där det står ”HÄR BEVAKAR VI” och skrämma mellanstadieelever) som använder såna radiosystem. Det var det jag hörde i mina högtalare igår. Sladden funkar tydligen ibland typ som nån sändare som kan ta in såna signaler. Typ korta mumlanden som ba ”blablabla kaffe snart då eller blablabla KLART SLUT”. 

Tyvärr så blev det inte mer spännande än så. De sa aldrig vem som hade mördat Palme till exempel. Måste säga att jag blev lite besviken. En sån där chans får man bara en gång i livet. Fan. Kommer sitta med örat pressat mot högtalarna framöver nu för att kanske fånga upp ett scoop nästa gång jag hör något och kunna ringa Expressen och tipsa och bli rik. En underskattad kvällsysselsättning nu när nätterna har börjat bli mörkare igen. 

En kommentar | “Nya Thomas Di Leva”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. maja skriver:

    Shit vad sjukt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg