Strandvägens kalsongposör

7:46 28 Jul 2012

TJENARE!!!! Nu är jag tillbaka. Uppskattningsvis cirka 5 kilo tyngre. Känner hur datorn glider omkring på låren som en pösig hoppborg och så försöker mina händer hinna med att skriva något skönt innan hopptiden är slut och det är dags att lämna över till någon skrikig unge som också vill framkalla decibel och ha lite kul innan lördagen tar slut. Ni vet hur det är. Kanske borde börja kalla min kropp för en hoppborg och börja utkräva inträden och sen låta massa barn hoppa omkring på mitt överflödsfett och kanske låta dem få uppleva sann barndomslycka iallafall EN gång i livet. Nu lät det jag som om att jag är jättetjock men jag har bara ätit några bufféer. JA NI VET HUR DET ÄR!!!! Önskar att det här inlägget var sponsrat av en restaurang men det finns en JÄTTEBRA asiatisk buffé precis vid Östermalmstorg. Man får äta hur mycket man vill blablabla, och ja det är väl typ det som är det bästa… Men jag drog min gräns vid fem tallrikar igår. Efter det så kände jag att det fick räcka. Oavsett om jag kommer vakna upp matförgiftad inom kort eller inte så känner jag faktiskt att det var värt det. Det kanske blir mina sista ord men jag tycker verkligen det. 

Idag så hyrde jag och några kompisar (JA JAG HAR FAKTISKT VISSA SÅNA) en trampbåt och bara trampade runt i en timme vid Djurgården. Det läckte in lite vatten och mina shorts blev blöta som fan så jag fick klä av mig tills jag bara hade kalsonger på mig och stod där och strippade inför hela Strandvägen och gjorde så att lägenhetspriserna sjönk med typ MINST 50 procent. Men det var kul ändå och det svalkade jätteskönt faktiskt. Hela rumpan blev blöt och närmare än så kommer jag nog inte ett bad i sommar. 

Så typiskt mig att få så dåligt samvete över 4 dagars bloggpaus att jag måste lägga upp en bild där jag poserar i kalsonger för att ni inte ska tröttna på att läsa bloggen. Fläker upp så mycket hud jag bara kan i hopp om att ni ska stanna!!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer