Parfymprovning

1:50 18 Jul 2012

Igår hade jag parfymprovning i tre timmar. Om ni undrar… Det är ungefär lika homosexuellt som det låter. Man vidgar ut näsborrarna till max, stretchar näsbenet, andas in så djupa antag att man svimmar (typ yoga) och tillåter sig själv att bli uppslukad av citrus, mysk, hallon, eller någonting annat man lika gärna skulle kunna ha bryggt en god cider av. Det är kul! Tyvärr så ser det ut lite som att man knarkar när man sitter där med alla små doftpåsar och sniffar på allting man kommer åt. Man känner sig lite som en såndär galen knarkhund som tullpolisen brukar ha! En sån där som glor på en med brinnande rovdjursögon och vill komma och lukta på allting man har med sig. Det kanske är lika bra att köpa en liten bur till mig så att jag känner mig som hemma. Eller ett litet gulligt koppel. 

Inte för att vara den som är den, men de där små doftflaskorna ser faktiskt ut  som små behållare till urinprov… Men men. De luktar gott iallafall. Fast när man sniffat på parfym tillräckligt länge så blir näsan helt förstörd. Näshåren blir marinerade i dofter och börjar förvränga luktsinnet så mycket att man inte känner någon skillnad på svett och citrus. Man blir nästan rädd för sig själv. Först och främst över att man sitter och fördriver tiden med att ha parfymprovning, men också för att näsan ska ramla av på grund av alla doftintryck. 

Jag blir ju fortfarande skiträdd av den där småbarnsgrejen som föräldrar brukar göra. Ni vet hur de säger typ ”åhåhåhå nu kommer jag och tar din näsa” och låtsas rycka av den från ansiktet? Kommer alltid att vara traumatiserad på grund av det. Det kommer väl sluta med att jag får köpa ett fint munskydd som skyddar både mun och näsa. Så kan jag gå omkring där och se ut som en kirurg och känna mig trygg. 

Shit vad fula alla mina bilder på bloggen är. Det ser ju ut som att en darrig häst har tagit dem med sina klumpiga hovar! Tyvärr så har jag ingen systemkamera (haha ”högupplösta bilder”, hatar såna) så ni får klara er utan sån pixelpornografi. Hoppas att ni inte läser den här bloggen för de fina bildernas skull. 

En kommentar | “Parfymprovning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. maja skriver:

    Nej inte för de fina bildernas skull :) Såg förresten dig i DN igår! hihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg