Toalettaltaret.

7:27 4 Jul 2012

För er kanske det här bara är två toarullar. För mig så är det ett litet altare. En Hall of Fame centralt placerad i badrummet där jag samlar på mig minnen och kan se tillbaka på vad jag har gjort och åstadkommit i livet. Det är så kul att kunna fylla på med nya rullar och känna att både tiden och livet går framåt. När sommaren är slut kanske hela badkaret är fyllt med förbrukade toarullar. Då kan jag ta ett bad i dem och känna hur livet passerar revy. 

Förr så räknade jag alltid tiden i ansiktsmasker. Typ ”När går bussen?”, ”Om en ansiktsmask typ”, ”Hur lång är lektionen?” ”ÅÅÅH SKITLÅNG, typ 6 ansiktsmasker”.  Och varje ansiktsmask skulle vara i ansiktet i minst 15 minuter, så sex masker innebär 1 timme och 30 minuter. Ja ni fattar hur det går till. Nu så funderar jag på att räkna tiden i toarullar istället. För att kunna se tillvaron och tidens gång i ett större perspektiv och få en större förståelse för min existens. Vem vet var i livet jag befinner mig om 100 toarullar? Blir helt till mig av bara tanken så jag ska börja med det nu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg