Tivolibakfyllan

2:51 31 Jul 2012

Igår var jag på Gröna Lund. Tyvärr så finns det inga bildbevis som bevarar den hysteriska skrikfesten till eftervärlden. Ni vet när man åkt klart karusellerna och man får se hur någon kamera har tagit ”tokiga” bilder på en när man sitter i bergochdalbanan och är mitt uppe i ett ansträngande fullblodsvrål? Öppen vrålande mun och blodröda ögon och håret som flyger som i en schamporeklam minus allt sexigt och förföriskt. Den posen rockade jag typ i sex timmar igår så jag känner mig helt sned i ansiktet nu. 

Spyr typ av alla åkattraktioner. Nästan iallafall. Men jag hade köpt ett skitdyrt åkband och man vill ju ha valuta för pengarna SÅ JAG HADE INGET ANNAT VAL ÄN ATT ÅKA TILLS  MIN HJÄRNA VAR EN SMOOTHIE!!! Blev såå rädd när alla barn åkte samma karuseller som jag och ville hålla allihopa i handen. För min egen skull alltså, så att jag skulle slippa åka själv och vara rädd. Barnen klarade ju uppenbarligen sig själva. 

Igår när jag skulle sova så snurrade det i hela skallen. Kunde inte ens tänka och mådde illa. Kände hur jorden snurrade runt solen och hur gravitationen hade mig som i en liten ask. Låg där med åkbandet knutet runt handen som ett festivalband och tänkte att det är sådär det måste kännas att komma hem bakfull från Peace & Love, med skillnaden att jag bara hade åkt en karusell för mycket och blandat det med en orgie av sockervadd och mjukglass och annat fluffigt som får en att vilja somna när man åker Kärlekstunneln.  

Aja. Det blir ingen Pride för mig iallafall. Köpte ett åkband på Gröna Lund för pengarna istället. Allt handlar om prioriteringar tyvärr men jag GRÅTER BLOD över att jag kommer att missa både Jedward. OCH Kikki Danielsson Träningsvärk i mitt pulserande paljetthjärta, men det är ingenting att göra åt. 

Angående förra inlägget om CSN och tillhörande kommentarsstorm (wow fem kommentarer, SNART KOMMER JAG VÄL ATT GÅ OM KENZA I BESÖKSSIFFROR!!!) så blev jag ju bara ännu mer förvirrad över det. Man får tydligen ta studielån enligt er så det var ju skönt iallafall, men jag fattar fortfarande ingenting. Får väl köpa tre påsar chips och ta en myskväll framför CSNs hemsida på en projektor och låtsas att det är som hemmabio. 

En kommentar | “Tivolibakfyllan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    Men Frans sluta vara förrvirrad. CSN är ju megaövertydliga. Kolla här.

    ”Har du aldrig haft studiemedel?

    Första gången du söker studiemedel prövar CSN:
    om utbildningen ger rätt till studiemedel
    om du uppfyller ålderskraven. För högskoleutbildningar finns det inte någon nedre åldersgräns, men däremot övre åldersgränser.
    om du studerar i tillräcklig omfattning (minst 50 procent)
    om du studerar i minst tre veckor.”

    = du kommer få studiemedel. Om du inte tar massa andra bidrag eller sitter i fängelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG