Det börjar med recept men slutar med folkdräkt

9:31 10 Aug 2012

Plötsligt så händer det. Man sitter där i köket. Äter vitt bröd med philadelphiaost men lagret av philadelphiaost är tjockare än brödskivan. Läser DN och tror att man är smart. Och så hittar man ett recept och ba ”shit det här låter ju gott, skulle vara kul att prova!” och innan man hinner stoppa sig själv och tugga klart det där berget av philadelphiaost så har man KLIPPT UT RECEPTET OCH KLISTRAT UPP DET PÅ KYLSKÅPET OCH BLIVIT SIN EGEN MORMOR???

Ja jag vet inte vad jag ska göra med mig själv nu. Det börjar med att man klipper ut ett recept, men det slutar med att man sitter där med sybeskrivningar till en folkdräkt som måste bli klar innan svampplockarsäsongen har tagit slut. Får panik av det här husliga beteendet. Snart kommer jag bara att ha tid att blogga medan jag väntar på att min hemgjorda hjortronsylt ska koka upp på spisen. Snart har jag flätat ihop ett laptopfodral av näver som jag har hittat i skogen. 

Nu fattas det bara att jag blir ELALLERGIKER och flyttar ut till en stuga i Härjedalen och isolerar alla väggar med hjälp av brödrecept jag har hittat i klimakteriemagasin. Ni kan ju skicka vykort till mig och skriva om ni vill att jag ska virka något varmt och skönt till hösten. Själv så ska jag göra en riktigt varm mössa som utestänger all 3G-strålning från mitt huvud så att jag och mina garnrullar blir lämnade i fred. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer