Homestylad

4:18 12 Aug 2012

Mina föräldrar var här i helgen! Jag var tvungen att homestyla lägenheten innan de kom så att de skulle tro jag lever ett hälsosamt liv med en välbalanserad diet och långa, stärkande havsbad vid vattnet klockan sju varje morgon. Riktigt så är det ju inte, men jag ansträngde mig iallafall för att det skulle se bra ut. Det finns massor av saker att man göra. Tillexempel så köpte jag ett knippe bananer och la i ”fruktskålen” som aldrig tidigare har innehållit frukt. Det såg jättegott ut och jag kan till och med tänka mig att äta upp någon av bananerna sen om jag blir hungrig. Jag har ju ändå betalat för dem liksom, men nu ligger de där och stirrar på mig på ett sterilt homestylat soffbord med ett ensamt brinnande emoljus bredvid.

Högtidlig stämning. Man blir nästan sugen på att gå ner på knä och tillbe bananen. Den måste ha haft ett så spännande liv!!!! Uppvuxen någonstans i Colombia och smekt av en hunkig plantage-arbetare från tidig ålder. Jag är övertygad om att den har fått mer kärlek än vad jag har hunnit samla på mig i hela mitt liv.  Sen handplockad och utskickad på en fantastisk resa runt jorden via Bogotá, Paris, Köpenhamn med slutdestinationen Ica Kvantum i Solna Centrum. Det är nog en resa som alla bananer gör när de är klara med sin utbildning, alltså åker runt och upptäcker jorden och ser vad den har att erbjuda. Precis som vilken identitetskrisande tonåring som helst.

Men men. Nu ligger hen här och glor på mig från skålen och verkar vara rätt nöjd, så jag vet inte vad vi ska göra härnäst. Funderar på att eventuellt konservera den och frysa in den så att jag kan ta fram den igen när mina föräldrar kommer hit nästa gång. Så att jag slipper köpa en ny. Ja så får det bli. 

Aja. Helgen var bra iallafall. *Bild på en köttbit och pommes frites*. *Bild på mig själv och mina föräldrar när någon av oss råkar blunda*. *Bild på Stockholm tagen från Google*. 

En kommentar | “Homestylad”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Jag alskar bilderna! Sager verkligen mer an tusen ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg