OS-ångesten

2:36 13 Aug 2012

Kan inte förstå att jag sitter här och är ledsen över att OS är slut. Jag tycker det är SÅÅÅ jobbigt med avslut. Alltså oavsett vad det handlar om. Typ oavsett om det är ett smörpaket eller ett förhållande som tar slut. Det är så konstigt. Jag kanske såg max en timme av hela OS under de där två veckorna, men det FANNS alltid där i tevetablån och tog upp massa plats och snodde sändningstid från finlandssvenska pysselmagasin och repriser på ”Mitt i naturen”. Man kunde alltid glo på någon tränad gymnast eller kolla på släggkastningen och imitera det där charmiga avgrundsvrålet som kommer en sekund efter att de kastat iväg släggan. Det är väl det jag kommer att sakna mest. 

Det är ju inte så att man blir tröstad av att det bara är fyra år kvar tills nästa OS. Jag kanske är gravid då! Liksom GUD vet vad som händer om så lång tid. Jag kanske är med i OS själv. Har alltid drömt om att åka till Rio de Janeiro. Vet bara inte vilken sport jag ska satsa på, men förmodligen någonting med stavgång. Det är nog min starkaste gren. Snart så går jag och mina stavar där längs Copacabana och ler i den brasilianska solen! Jag får trösta mig med den tanken nu tills nästa OS typ. 

3 kommentarer | “OS-ångesten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ajlin skriver:

    Om det är till någon tröst så kommer det ju faktiskt ett vinterOS om bara två år.

  2. Linda Mpili skriver:

    Hahaha alltså känner igen det där. Blir också helt deppig när nåt tar slut, klarar inte avsked haha. OS KOMMER ALDRIG TILLBAKA IGEN.

  3. Linda Mpili skriver:

    Hahaha alltså känner igen det där. Blir också helt deppig när nåt tar slut, klarar inte avsked haha. OS KOMMER ALDRIG TILLBAKA IGEN.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG