Ikea goes åkattraktion

2:58 30 Aug 2012

Jag glömde bort att berätta om mitt IKEA-äventyr igår. Jag tycker det är så jobbigt bara. Ibland på karuseller på nöjesfält så brukar det ju finnas kameror utplacerade som tar bilder på en i smyg, och jag skulle vilja se samma koncept på IKEA.

Tänk er att en kamera smygfotar ens ansiktsuttryck när man går förbi garderobsavdelningen för femte gången bara för att man inte hittar ut från varuhuset. Tänk en kamera som smygfotar ens blick när man upptäcker att kön till restaurangen är fem kilometer lång. Tänk er en kamera som fotar alla mammors stressade blickar när de tappat bort sina barn någonstans mellan sofforna och pastaslevarna. 

Sen när man kommer ut från varuhuset och har handlat klart så får man köpa ett litet ångestfyllt kollage med bilderna från besöket så att man aldrig ska glömma bort hur det var. 

Kan tänka mig att ta patent på den idén faktiskt. 

Här är bästa bilden på mig från igår. Den blev tagen när jag och min rumskompis hade gått upp och ner för alla fyra våningar i IKEA Kungens Kurva fem gånger på jakt efter en dörrmatta som kostade 9 kronor. Vi gav upp till sist och gick till kassorna och tänkte åka hem. Det visade sig att det var där som dörrmattorna fanns. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG