Livsstilsanpassat hundfoder

9:50 6 Nov 2014

Stod och väntade på tunnelbanan (eller nej förlåt jag menar taxin) när jag fick se detta! VÄRLDENS FÖRSTA livsstilsanpassade hundfoder, perfekt för den glamourösa cityhunden som trippar omkring med sina guldprydda tassar längs t.ex. Champs Elyssées, Gran Vía eller Oxford Street med en latte i ena tassen och blackberrytelefonen i den andra. Många hundar har länge väntat på ett hundfoder som passar deras sätt att leva, och nu är väntan äntligen över. 

Det är inte kul att få följa med matte i en Louis Vuitton-väska för 15.000 när ens hundfoder skriker äcklig jakthund med rabies. Det förstör hela looken, men nu är det slut med det. Troligtvis så smakar det livsstilsanpassade hundfodret som en riktigt fräsch sushi blandat med en smoothie gjord på morot och ingefära. Riktigt piggt och trevligt om ni frågar mig. 

Själv så går jag ju dock på en Cola Zero-diet så jag behöver inget hundfoder! Det brukar räcka med 33 cl på morgonen, och sen om jag blir hungrig framåt kvällen så kan jag unna mig några solrosfrön. Skoja! Jag åt nyss upp en burk skagenröra helt själv:( Ännu en rapport från mitt drömska liv. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp