När Carola ramlade genom ett glasbord hos Meltzer och Berg

7:55 26 Okt 2015

Vissa av er kanske redan har sett det här, men jag känner att det är mitt ansvar som medborgare att sprida det här vidare till så många som möjligt. Carola gästade premiäravsnittet av ”Berg och Meltzer på Oscars” igår, och fick naturligtvis feeling till sin odödliga låt ”Sanna vänner”, ett epos om kristen vänskap förklätt till schlagerlåt från 1994.  

Ni vet hur det är när man står på scen och bara känner ”Wow!” som att man är odödlig? Exakt så var det för Carola. Hon förträngde till och med allt som har att göra med tyngdlag och gravitation, och bestämmer sig för att ta sats och hoppa upp på ett soffbord av glas. Feeling, helt enkelt. 

Carola kanske kände sig odödlig och tyngdlös, men soffbordet höll tyvärr inte med. Glaset går i tusen bitar, och rispar upp hennes fräcka skinnbyxor. Eftersom Carola är en professionell artist så är det här inte något som påverkar framträdandet nämnvärt, och hon fortsätter att showa som att inget har hänt inför en bedrövad publik som redan ställt sig på kö för att få donera blod så att Carola inte ska dö på scenen av sina skador. 

Allvarligt talat så förstår jag inte hur Carola inte blev MER skadad??? Att ramla genom ett glasbord och rispa upp skinnbyxor är ju inget man gör bara sådär. Många pratar om hur hemskt det är för t.ex. byggarbetare och vägarbetare när de råkar ut för olyckor på jobbet, men folk glömmer bort hur det är för personer som t.ex. Carola, som riskerar livet för att bjuda på show. 

Det här var kanske en av hennes mer ogenomtänkta idéer i karriären, tillsammans med den gången då hon kastade en jordig blomma med rötter på en tjej som satt i publiken på Allsång på Skansen. Minnen! Älskar henne dock ännu mer för detta. 

Resten av intervjun med Meltzer och Berg var rätt stel. Carola har inte direkt samma humor som Christine Meltzer och Carina Berg. Mycket nervösa fejkskratt och ba ”….va?”. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer