Pluras nya program

1:22 25 Okt 2015

I somras medan vi andra satt och drack baginbox i parker och fick grässmak i arslet har flera svenska kändisar ägnat sig åt ansträngande kroppsarbete i en TV3-produktion på Pluras lantställe i Södermanland. Programmet har gått ut på att ”tillsammans med kända gäster hitta på byggprojekt runt torpet och i trädgården”. 

Wow! Det är den smartaste idén jag hört på länge. Lura kändisar till att utföra krävande kroppsarbete gratis i utbyte mot publicitet och tv-tid. Kändisar gör ju vad som helst för att få lite exponering. Till och med omfattande renoveringsarbeten! Plura berättar själv följande till Aftonbladet

”Jenny Strömstedt och Carolina Gynning lyckades klippa ner ett Hagtornsträd som växte utanför vedboden som de lyckades klippa ner till ett bonsaiträd, de var duktiga på det. Inga av de andra kändisar var några jättestjärnor på att bygga, som Mauro Scocco till exempel.”

Ouch, Mauro Scocco. Stackare. Han tackade säkert ja och trodde att det skulle bli ett mysigt program med punchdrickande på verandan och gitarrspelande hela natten, men så visar det sig att programmet går ut på att vara slav åt Plura och utföra snickeriarbete medan Plura ligger i en hammock och dricker burköl. Att dessutom bli hånad i Aftonbladet efteråt för sina snickerikunskaper kan inte heller kännas särskilt kul. 

I vilket fall som helst så är det väldigt smart av Plura att bjuda in kändisar till att utföra trädgårdsarbete som han inte orkar göra själv i utbyte mot lite tv-tid. Alla borde göra det! Den här typen av program kommer förmodligen att bli ännu vanligare efter årsskiftet, när regeringen fasar ut ROT-avdraget. När den ordinarie arbetskraften blir dyrare så får folkkära svenska kändisar rycka ut och göra jobbet istället. Känns som en framtidsbransch! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG