När Pernilla Wahlgren nästan dödade sin hund i samarbete med SunMaid

12:06 11 Dec 2015

Ibland blir det fel när man ska göra reklam på Instagram. Det här blev Pernilla Wahlgren tyvärr medveten om igår när hon la upp en bild i samarbete med russintillverkaren SunMaid.

Bilden föreställde en riktigt härlig stund tillsammans med Pernillas son Theo och familjens hund. Theo matade hunden med russin och allt var precis sådär idylliskt och gosigt som det bara kan vara hemma hos familjen Wahlgren.

Problemet var bara att russin är livsfarligt för hundar och att de kan dö om de får i sig ett eller två gram för mycket. Det här var tyvärr inte något som Pernilla Wahlgren hade koll på innan hon la upp bilden. 

Därefter bröt såklart helvetet loss på Pernillas instagram. 300 kommentarer om hur Pernilla Wahlgren njuter av att döda sällskapsdjur och att hon är en fruktansvärd person. Ungefär som att hon velat döda hunden med flit i samarbete med SunMaid. 

Pernilla bad såklart snabbt om ursäkt för att hon försökt döda sin egen hund för ett reklamsamarbete. Tyvärr var skadan redan skedd. Samtliga hundägare i hela Sverige hann gå till attack i kommentarsfältet.

Först gick samtliga till attack mot Pernilla, men som tur var började de sedan bråka med varandra istället och blev osams om exakt hur många gram russin som krävs för att döda en dvärgschnauzer. Ja, ni vet ju själva hur det brukar spåra ut i kommentarsfält! 

Hoppas SunMaid är nöjda med samarbetet iallafall! Riktigt bra publicitet att deras russin nästan dödade Pernilla Wahlgrens hund. Pernilla verkar dock inte vara alltför bekymrad över hunden eftersom hon glatt berättar om hur man kan vinna en lyxig resa till Paris för hela familjen i samma caption.

Tycker ändå lite synd om Pernilla nu. Allt hon ville var att tjäna lite snabba pengar på en harmlös russinreklam, men så slutar det med att hon blir utmålad som Sveriges främsta hundmördare. Bäst att göra som Charlotte Perrelli och hålla sig till att göra reklam för boxvin istället. 

4 kommentarer | “När Pernilla Wahlgren nästan dödade sin hund i samarbete med SunMaid”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. D skriver:

  Skrattade högt åt bara rubriken

 2. Katrin skriver:

  HAHA jag dööör!! Du är min räddning varje deppig dag!!

 3. frida skriver:

  Skrattade så jag grät åt detta :’) du är bäst frans!

 4. Gabriella skriver:

  Har nog aldrig skrattat såhär mycket när jag läst ett blogginlägg :”’D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg