Marie Serneholts doftljus

2:47 3 Jan 2016

Igår så var jag på mellandagsrean och trendspanade lite! Besökte bland annat helvetet på jorden och roten till allt ont i hela världen, dvs Åhléns City. 

Upptäckte att Marie Serneholt har släppt ett doftljus! Eller ja, två stycken till och med. För enkelhetens skull så är de döpta till ”I” och ”II”. Så originella namn! Man blir så inspirerad. Det där klurade hon säkert på jättelänge. 

325 kronor kostar det också. Rimligt! Man undrar ju vad hon har stoppat ner i det där ljuset för att rättfärdiga det där priset. Jag twittrade om den orimliga prissättningen igår, och fick svaret att ljuset förmodligen ”contains pieces of actual Marie Serneholt”. Det är väl det minsta man kan begära om det är så dyrt! Typ kanske någon avklippt lösnagel eller en hårlock sprayad med torrschampo. 

Jag tror dock att Marie Serneholt är helt rätt ute nu, när hon ger sig in i doftljusbranschen. Så starkt! Kändisvinsmarknaden är helt klart mättad nu, så inför 2016 spår jag att kändisdoftljusbranschen kommer att öka med flera hundra procent. Det finns ju faktiskt rätt många i Sverige som inte dricker alkohol, men ALLA älskar ju att mysa med tända ljus!!!!

Jag ser så mycket utvecklingspotential i det här! Kom ihåg var ni läste det först. Tänk vad snyggt Marie Serneholts doftljus skulle vara bredvid Per Morbergs skärbräda för 4000 kronor??? Mitt nyårslöfte är att jag ska köpa så mycket kändisprodukter jag bara kan, och sedan recensera dem för er. Längtar! 

7 kommentarer | “Marie Serneholts doftljus”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Vem hinner först? Odd eller Bella? Tänk det bråket.

 2. Alexander skriver:
 3. Emma skriver:

  Ja! Ja! Världens bästa nyårslöfte! :D

 4. Ankan skriver:

  Vad här hänt med Bellas doftljus som hon bloggade om 28/4? Det skulle lanseras till vintern. Någon som vet om den har kommit? Ljuset alltså inte vintern.

 5. Ankan skriver:

  Älskar förresten ditt nyårslöfte och hoppas att det uppfylls. För att underlätta borde kändisarna skicka sina produkter till dig! En strålande idé!

 6. S skriver:

  Åh, kan du inte ordna en crowd funding så att vi kan få en recension av skärbrädan?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp