”Världspremiären” av nya Beck-filmen

2:57 28 Jan 2016

Som ni kanske misstänker så kollar jag VÄLDIGT mycket på teve. Det innebär såklart också att jag utsätts för en hel del reklam. Jag kan ju inte gå och fylla på skålen med Lidls paprikachips under VARJE reklampaus till Farmen, så för det mesta sitter jag bara och stirrar in i teven och stör mig på att Cillit Bang-reklamerna är så dåligt dubbade från danska.

En reklam som går väldigt mycket just nu på TV4, är den för C-More och ”världspremiären” för nya Beck-filmerna.

Här känner jag att jag behöver sätta ner foten lite grann. VÄRLDSPREMIÄR!!!!! FÖR NYA BECKFILMER!!!! Ungefär som att hela världen sitter och håller andan i väntan på ”Gunvald Larsson” och undrar vad han ska hitta på för tok i nästa film. Hela Indien sitter som på nålar och väntar på nästa mästerverk! Calcutta står stilla.

Sanningen är väl den att Beck enbart intresserar bakfulla svenskar på söndagskvällar, och kanske en och annan tysk gubbe också.

Att kalla det för ”världspremiär” hade varit kul om man var ironisk och gjorde det med glimten i ögat, men tyvärr så får jag intrycket att C-More är gravallvarliga med detta och tycker att det är en stor grej med tanke på att de rullat ut en enorm kampanj. Kan tänka mig att de satt där på mötet och ba ”JAAAAA, nu jävlar ska vi vinna över Netflix en gång för alla, och det är BECK som kommer hjälpa oss!!!!”. 

3 kommentarer | “”Världspremiären” av nya Beck-filmen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofie skriver:

    Ja, hatar också när de skriver VÄRLDSPREMIÄR!! Snacka om att blåsa upp ett luftslott. Det var som när SJ hade någon reklamkampanj där de sa ”Vi är de enda i världen som kör Stockholm-Göteborg på 2:50!” eller något sånt. Mm, konstigt att inte italienska tågföretag har satsat på den sträckan :) :) :)

  2. ns skriver:

    Frans. Du verkar ju ha ett visst intresse för Spanien (Duquesa de Alba, Madridguide etc), känner du till Luisito, den unge fagre bedragaren från Mallorca? Jag brukar tänka att du är den svenska versionen av honom, fast utan den där bedrägeri-grejen.

  3. Isabelle skriver:

    Men skit i Beck! Hallå, Farmen??!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp