Den nyktra killen i Ex on the beach

9:07 10 Jun 2016

Det kanske kommer som en överraskning för er, men Ex On The Beach pågår tyvärr fortfarande. Alla teveprogram med någon form av självrespekt och vett har haft säsongsavslutning nu, men Ex On The Beach ger inte upp! Man kan säga att det är svensk teves motsvarighet till Bernie Sanders i amerikanska valet. Vissa människor ger sig aldrig.

Det senaste som hänt i programmet är att en NYKTER deltagare har gjort entré i huset! Det borde kanske egentligen inte vara en nyhet att en person har valt att inte dricka alkohol, jag menar inte att det är något fel med det, men jag blir ändå förvånad.

Jag trodde att alkohol var en förutsättning för att få vara med i Ex On The Beach. Dels för själva tv-produktionens skull, det tenderar ju att hända mer saker när folk har Fireball som måltidsdryck, men mest för deltagarnas eget bästa. Jag förstår inte hur man orkar vara med i ett program som Ex On The Beach om man INTE är konstant packad? Speciellt om alla andra dricker och har stimulerande diskussioner kring huruvida det räknas som otrohet att ligga med någon annan om man inte hånglar eller myser först. Jag hade iallafall haft en droppställning med gin & tonic kopplad till mina vener.

Den nyktra deltagaren, Filip Jankulovski, beskrivs naturligtvis som ”lugn som en filbunke” och gör inte mycket väsen av sig.  Så himla tråkig stereotyp av nyktra människor tycker jag!!! Nyktra människor kan faktiskt också vara vilda och göra dumma saker! Det hör man sällan i debatten. Tråkigt tycker jag! Man behöver faktiskt inte dricka alkohol för att vara dum i huvudet. TV11 borde ha gjort en bättre casting.

3 kommentarer | “Den nyktra killen i Ex on the beach”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Du är fantastisk!!!! Skrattar högt!

  2. J skriver:

    Blev överlycklig när jag såg att en nykterist kliver in, eftersom vårt folkslag är rätt så *hrm* exklusiva i media samtidigt som det behövs nyktra förebilder för ungdomar, och så har det letat upp en värsta gråmålad en som verkar tävla med Sahara i torrhet. VARFÖR???!!!???

    SÅ viktiga slutord! Heja Frans!

    Ps; skriver anonymt pga SÅ PINSAMT att jag följer programmet slaviskt. Ds

  3. emelie skriver:

    alltså.. den där bilen är verkligen fruktansvärd? har killarna fått direktiv om att stå med så dålig hållning eller har de så dålig hållning på riktigt.. dags att träna rygg!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp