Björn Skifs Sjukskrifs

8:02 13 Sep 2016

Förra veckan rapporterade jag att det har blivit trendigt bland kändisar att byta till dubbla namn. Laila Bagge heter numera till exempel Laila Bagge Bagge på grund av en tråkig tvist med Skatteverket. Alex och Sigge gick så långt att de föreslog att hon även borde ta bort sitt förnamn Laila och enbart heta Bagge Bagge Bagge istället, för att sätta ner foten en gång för alla.

Den senaste i raden att skaffa sig dubbla namn är Björn Skifs. Eller ja, han har inte bytt namn på riktigt, men en nöjd rubriksättare på Aftonbladet har börjat håna hans efternamn med anledning av hans sjukskrivning. Björn Skifs Sjukskrifs! För att göra det ännu mer vitsigt så heter showen som Björn Skifs sjukskrifs ifrån ”Revanschen på Skansen”!

Den enda rimliga analysen som man kan göra kring detta är att Björn Skifs verkligen älskar att rimma. Det började ju redan 1975 med ”Michelangelo men så svara då”, och inte ens hans sjukskrivning och KOLLAPS kan få honom att sluta rimma. Han gillar sina rim så mycket att han till och med är nervös för att bli DÖV i framtiden, så att han aldrig mer kommer kunna höra ett riktigt roligt rim.

Hela den där dövgrejen känns för övrigt som en solklar Aftonbladet Plus-artikel. Klart att det är extramaterial, man ska inte tro att vem som helst ska få läsa om Björn Skifs dövskräck. Påståendet att folk inte vill betala för journalistik på nätet känns grovt felaktigt när Aftonbladet frestar med så högkvalitativa reportage som berör på djupet. Tillsammans med reportage som ”Så gick det sen för skådespelarna i Andra avenyn” så utgör det stommen i hela min mediekonsumtion.

Skämt åsido så hoppas jag verkligen att Björn Skifs kryar på sig. Mest för att han isåfall kommer kunna sätta upp showen ”Revanschen från när jag tappade balansen och fick åka ambulansen från showen på Skansen”.

2 kommentarer | “Björn Skifs Sjukskrifs”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. S skriver:

    Hahaha alla rim?? Det är nästan som att läsa en dikt :D

  2. M skriver:

    ”Svansen på Skansen-schimpansen gör att han håller balansen”-referens? Imponerande från 90-talist!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp