Hänt Extra spekulerar kring gravida svenska kvinnor

7:53 14 Sep 2016

Nu har det hänt IGEN! Hänt Extra har spekulerat över en svensk kvinnas eventuella graviditet! Den här veckan är det Katrin Zytomierskas tur att vara gravid i tidningen, enligt ”initierade uppgifter”. Förlåt men vet de ens vad det ordet betyder? Tror aldrig jag har läst ett så svårt ord i Hänt Extra tidigare!

Anledningen till ryktet är att Katrin Zytomierska ska ha ”besökt en mödravårdscentral på Östermalm”. Stoppa pressarna! Alltså, bara för att man besöker en mödravårdscentral så behöver ju inte det betyda att man är gravid? Det kan ju vara vad som helst. Typ en kontroll eller ett möte med en gynekolog eller kanske ett mingel med goodiebags, inte vet jag vad de håller på med på privata vårdcentraler!

Med Hänt Extras logik så kan man ju lika gärna förutsätta att alla som går in på ett sjukhus är döende i cancer. De gick ju faktiskt in på ett sjukhus och där är det ju många personer som har cancer, så det är faktiskt ett rimligt antagande att man är svårt sjuk och döende. Annars hade man ju inte gått in på ett sjukhus från första början!

Som ytterligare bevis så nämner Hänt Extra att Katrin bloggat om en konversation som hon haft med sin sexåriga son en gång i våras där han sagt att han vill ha ett nytt syskon! Då måste det ju vara sant! En sexåring har ju sagt det! Det är fakta!

Katrin har bloggat om Hänt Extra-artikeln och säger såhär:

”Jag träffade chefredaktören Tobias Wixtröm i torsdags. Han var inne i min butik i Sturegallerian och nötte på om sin fru som minsann var så duktig med sin träning. Han bad även om min adress för att kunna skicka tidningar till mig gratis. Det är fördelar man har som kändis. Man får mycket gratis. Kanske därför man ska straffas lite också vad vet jag. Jag förstod nämligen inte då att det var en gest av dåligt samvete. För redan då låg tidningen i butikerna där det stod att jag minsann setts på mvc. Förmodligen är jag i tidigt skede i min graviditet står det. Varför är det av vikt att skriva att jag är gravid utan att veta? Varför frågar ingen mig om jag är gravid på HäntXtra? Vad är det som gör att man inte kan vänta tills jag själv vill berätta om min eventuella graviditet? Jag kan inte alls förstå det.”

Vad snällt av Tobias! Varsågod, här får du vår tidning avgiftsfritt så att du kan läsa om alla lögner vi skriver om dig helt gratis!”. Vilken fin service! Ungefär som att jag skulle skicka mina blogginlägg om Anna Book till hennes hemadress med expressbud som en fin gest för att vara snäll.

Det blir bara så fel. Förra veckan skrev Hänt Extra att Laila Bagge var gravid eftersom hon haft på sig en ”mammaklänning”, och den här veckan är Katrin gravid för att hon har besökt en vårdinrättning. Nästa vecka kommer Hänt Extra förmodligen rapportera om att valfri svensk halvkänd kvinna är gravid för att hon setts gå förbi en butik med barnkläder. Det kan ju inte betyda något annat än att man inom kort ska krysta ut en trekilos köttklump!

5 kommentarer | “Hänt Extra spekulerar kring gravida svenska kvinnor”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Nu var ju iofs Katrin väldigt gravid i gårdagens avsnitt av Breaking news….

  1. S skriver:

   Nu var ju iofs hela poängen att man inte påtalar någons kroppsform och dess ev koppling till ev graviditet öht – innan personen själv har lust att prata om det.

 2. Sara skriver:

  Tål inte Katrin Z, men i det här fallet är jag på hennes sida. I vilket fall älskar jag dina inlägg <3!

 3. Sara skriver:

  Minns när HippHipp instiftade uttrycket dagens i-landsproblem. Jag tror det börjar bli dags att instifta en vidareutveckling av uttrycket nämligen: dagens kändisproblem.

 4. Anna skriver:

  Man kan ju lika gärna vara där för preventivmedel…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg