Carolina Gynning och Estonia

7:59 28 Sep 2016


Foto: TV3

Ja det där var en rubrik jag aldrig trodde att jag skulle skriva, men nu har det hänt ändå! Carolina har blivit intervjuad om de andliga krafterna som hon besitter, och i intervjun så kommer det fram att hon spelade en nyckelroll i Estonia-katastrofen! Aftonbladet rapporterar:

”Före stora olyckor har hon ofta känt av att något kommer att hända.

– Innan Estoniakatastrofen var jag sjuk i en vecka och förstod inte vad det var. Sedan hände det fruktansvärda.”

Alltså, jag känner att vi måste gå till botten med det här. Estonia sjönk 1994. Då var Carolina Gynning 15 år, bodde i Skåne och kände sig lite hängig. En person som inte är medial kanske hade hävdat att det bara var en vanlig höstförkylning, men inte Carolina. Carolina förstod att hennes förkylning var en tydlig varning från högre makter om en annalkande färjekatastrof på Östersjön. Ibland bara vet man!

Att hon var sjuk hela veckan innan båten sjönk kan inte betyda något annat än att hennes mediala kropp redan visste vad som var på väg att hända. Ett VÄSEN inne i Carolina Gynnings kropp varnade för Estonia! Carolina fortsätter:

”Nu mår jag dåligt i stort sett hela tiden. Det händer saker hela tiden, världen är världen uppochner.”

Det här kanske bara är ett lösryckt citat, men det är ju helt SJUKT om Carolina Gynning tror att allt ont som händer i världen är relaterat till att hon mår dåligt? Jag kan inte ens tänka mig hur det måste kännas att ha hela världens problem och katastrofer på sina axlar och samtidigt spela in program som heter ”Hjälp jag har inget att ha på mig” i samarbete med Ellos på TV3.

Carolina Gynning, allt som händer i världen handlar faktiskt inte om dig. Jag säger det inte för att vara elak, jag bara konstaterar att det mesta av alla hemskheter som händer i världen INTE är relaterat till ditt eget personliga välbefinnande. Och det var faktiskt inte så jävla trevligt förr i tiden heller, det är ju inte så att det är en NYHET att världen är hemsk. Det har den alltid varit! Tänker t.ex. på digerdöden och sånt. Det var inte så kul det heller faktiskt. Det var jättesvårt för TV4 att hitta deltagare till Bonde söker fru på 1300-talet eftersom alla var döda.

3 kommentarer | “Carolina Gynning och Estonia”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tetra skriver:

    Wow, hon var alltså sjuk en hel vecka i september. Alltså är hon precis som alla andra som fryser in hösten och kommer tillbaka till skolan/jobbet och träffar en massa människor. Jag har själv varit förkyld och sängliggande en vecka i september i år, betyder det att en tromb är på väg mot Jönköping?

  2. Plumbob skriver:

    Haha, den sista meningen.

  3. Susanne skriver:

    O en granne till mig varnade för att köpa ljung, för ”då dör någon inom ett år” !!! Ehh… tror nog att folk dör ändå..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg