Gunilla Perssons mamma inlagd på sjukhus

11:51 11 Sep 2016

Jag har svävat i ovisshet hela helgen och oroat mig för Gunilla Perssons mamma Iris! Gunilla har instagrammat hela helgen från sjukhuset, där Iris är inlagd på grund av oklar diagnos som Gunilla inte vill berätta.

Allt börjar med att Gunilla lägger upp den här bilden. Det tar bara två minuter för ambulansen att komma i Los Angeles! Att amerikansk sjukvård därefter kostar typ en miljon kronor om dagen så fort som man blir inlagd medan det i princip är gratis i Sverige är ju en annan sak. Inte konstigt att ambulansen kommer så snabbt i USA, de är ju så ivriga på att få lägga in en och tjäna lite pengar!

Hel konstigt att vara ensam hemma. Erika är på skolresa och mamma på sjukhuset.

A video posted by Gunilla Persson (@thegunilla) on

Därefter ett rörande klipp mellan mor och dotter. Alltså jag kan förstå att man vill filma sina gamla föräldrar när de ännu är kvar i livet, men att lägga upp det på Instagram för 100.000 följare? Det pratas mycket om att man ska respektera barns integritet och inte lägga ut bilder på dem, men äldre släktingar med en släng av demens är annorlunda. Lägg ut! Alla kommentarer till bilden handlar om hur otroligt kärleksfull och snäll Gunilla är mot sin mamma när hon lägger upp bilder och filmklipp på hur hon yrar osammanhängande.

Som vanligt så har vårdarna gjort fel också. De kunde inte pricka rätt ven direkt och hitta något blod! Som tur är så har dock Gunilla ordnat med EGNA vårdare på sjukhuset som tar hand om hennes mamma. Precis som man brukar göra! Egentligen förvånar det mig att Gunilla litar på någon över huvud taget. Sen så verkar det ha varit svårt att ta en selfie så att både Gunilla, mamma och orkidén kommer med på samma bild. Ja ni vet vilka problem man kan ha när ens gamla mamma är inlagd på sjukhus!

Så här såg moster Sonja ut kvällen innan vi åkte. Jag var övertygad om att vi skulle ses igen då Erika och jag planerat att komma tillbaka till Sverige i augusti. Jag har bilder på hur moster såg ut bara fem dagar efter vi rest. IVO har dem, Emelie Pettersson, chef för Granen försöker stoppa publiceringen av bilderna i media. Men jag har dem, det största beviset på att hon svalt och törstade ihjäl. Jag lovar er att ni kommer att bli mycket chockade när ni får se bilderna en assistent till mig tog i smyg! Eftersom jag inte får några svar i mitt tidigare inlägg, frågar jag här. Om någon är bevisligen ansvarig för en annan människas för tidiga död. Vad kallas det? Mördare, eller hur? Eller har ni ett annat ord för det?

A photo posted by Gunilla Persson (@thegunilla) on

Därefter en bild på Gunillas moster Sonja. Hur kunde hon dö några dagar senare när hon såg så vital och hälsosam ut senast Gunilla träffade henne? Jo,för att hon blev MÖRDAD på äldreboendet Granen.

Se artikeln i Aftonbladet och hör vad jag säger i en ljudfil. Sök på mig bara, på nöjet. Take Care

A photo posted by Gunilla Persson (@thegunilla) on

Nu verkar dock Iris må relativt bra igen. Eller ja, Aftonbladet har iallafall skrivit en artikel, och det är ju faktiskt det som är viktigast! Mission accomplished!

8 kommentarer | “Gunilla Perssons mamma inlagd på sjukhus”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lu skriver:

    Man har ju fattat sen tidigare att Gunilla inte har alla hästar hemma men fram tills nu har det ändå på något sätt varit lite roligt med hennes utspel. Men det här är ju bara obehagligt hur en psyksjuk kvinna får massa medialt utrymme där hon hänger ut folk som jobbar på sjukhus och äldreboenden. Att de fick vänta två timmar på ambulans var väl antagligen för att man i sverige prioriterar sina larm. En hjärtinfarkt och en bilolycka går alltså före en tant som antagligen har det het ok på sitt äldreboende men är gammal och redo att tacka för sig, men blir skickad till sjukhus pga psyksjuk släkting som sedan hänger ut vårdpersonal och tantens son med för- och efternamn som MÖRDARE. Det sjukaste av allt är ju hennes kommentarer på insta om hur fantastisk människa hon är. Har hon köpt kommentarerna? SKrivit dem själv?

    1. Anna skriver:

      Jag blir också väldigt undrande över hur TheGunilla håller på! Och hennes fans. Vem kan på allvar tycka att hon är en fantastisk person? Skriker och gapar och är oförskämd!

      Väldigt rolig krönika Frans!

  2. Tina skriver:

    När min mamma bröt armen (och slog i huvudet, därav ambulans) i NY så fick vi tre månader senare en räkning för 11.000 för ambulansen (??!!!) så sjukt!

  3. apa skriver:

    Gillar din blogg men detta: Att amerikansk sjukvård därefter kostar typ en miljon kronor om dagen så fort som man blir inlagd medan det i princip är gratis i Sverige är ju en annan sak. Då är du ju bara helt dum i huvudet. Du får gärna vara en socialist som vill att saker ska betalas via skatt men att påstå att det inte kostar något?!?!

    1. Frans skriver:

      Jag är inte helt dum, klart jag förstår att svensk sjukvård kostar pengar också. Menade bara att man själv får stå för notan i USA.

      1. apa skriver:

        Förstår självklart att du inte är dum i huvudet, vilket enbart var ogrundat raljerande från mig, ber om ursäkt. Men vem tror du betalar sjukvården i Sverige som tydligen är gratis?

        1. inga skriver:

          Apan hur seg får man vara. Klart svensk sjukvård kostar pengar men det är en tydlig skillnad mellan svensk och amerikansk. I USA betalar man upp till 70 000 för att en ambulans ska komma. Det vill säga varje gång ambulansen rycker ut tjänar det pengar, detta skapar incitament att komma och komma fort.

          I Sverige kostar det kanske upp till 500 kr för akutvård, ambulansen är mycket billig och varje gång de rycker ut kostar de svenska skattepengar. det vill säga det finns incitament att inte rycka ut och att det kanske tar lite längre tid.

        2. Tant skriver:

          Hej apa, här är en länk till Ekonomifakta, där du kan hitta fakta om svensk ekonomi (vill vara tydlig, trots namnet).

          http://www.ekonomifakta.se/Fakta/Offentlig-ekonomi/Offentlig-sektor/Offentliga-sektorns-utgifter/

          Låt mig också påpeka att du öht inte hade kunnat kommentera här utan skattesystem – el, infrastruktur, vägar, gatubelysning, sjukvård, skola etc är exempel på saker som vi gemensamt bidragit till via skatter (och inte privat, som i USA). Det är också gratis att läsa vid universitet i Sverige. Men det förutsätter förstås en rudimentär allmänbildning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp