Prins Alexanders dop

11:49 9 Sep 2016

Idag så döps prins Alexander! Det finns ju inte så många kungliga happenings att se fram emot längre. Alla har redan gift sig, och det lär väl dröja några år till innan Madeleine och Chris eventuellt skiljer sig och Madeleine hittar någon ny.

Aja. Majoriteten av alla medlemmar i kungafamiljen är närvarande på dopet idag. Till och med Chris O’Neill! Alla utom prinsessan Birgitta, som är upptagen med en extremt viktig golftävling på Mallorca! Det är sant!

Älskar prinsessan Birgitta. Vem vill gå på något jävla dop när man istället kan spela golf på Mallorca? Prinsessan Birgitta har väl bättre saker för sig än att åka på dop hit och dit. Golftävlingen kommer ju knappast spela sig själv. Det kommer alltid att komma fler dop, men hur ofta är det golftävling på Mallis egentligen? Inte så ofta!

Jag tycker det här är ett bevis på att det fötts för många barn i kungafamiljen. Släkt och vänner orkar inte ens dyka upp på dopen längre, och skyller på golftävlingar utomlands.

Det känns hemskt att inte få se prinsessan Birgitta i pälsväst närvarande på dopet, men jag önskar henne lycka till på golfbanan. Det är liksom inte en riktig högtid om inte prinsessan Birgitta har på sig pälsväst!

Troligtvis så blir Alexanders dop rätt tråkigt, fast med tanke på hur konstigt Carl-Philip och Sofias bröllop var så vet man ju aldrig. Tänker på när de spelade Fix You och Umbrella osv. Skulle inte förvåna mig om de spelade Lady Gagas senaste singel på orgeln nu idag.

16 kommentarer | “Prins Alexanders dop”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lena skriver:

    Ha ha ha, underbart inlägg :))

  2. Mija skriver:

    Haha, skrattar högt som vanligt! Undrar varför Chris och Maddes barn alltid ska envisas att vara med på dopen? ;-) Det verkar störa stämningen mellan makarna till den milda grad. :-O Det finns nog inga som ser så besvärade ut när deras barn härjar omkring.

    1. kotten skriver:

      Fast, vilka föräldrar blir inte lite stressade eller ser besvärade ut när barnen härjar omkring, framförallt på en sådan tillställning.

    2. Katta skriver:

      Haha envisas med att vara med?
      Tror nog inte att de bestämmer det själva direkt.

      1. Mija skriver:

        Med en blinkande smileys efter det jag skrev…

    3. Anna skriver:

      Haha! @Mija: jag förstod ironin i din kommentar!! ;)

  3. M skriver:

    Tror det är en päls-stola, annars korrekt analys.

  4. Anna skriver:

    Ha ha. Kul skrivit! Nu ser jag fram emot recension av själva dopet. Men där kan du stöta på svårigheter, det fanns ju inget att anmärka på! Alla var jättefina, Alexander var lugn. Sen att Leonore inte kan sitta still är ju inget nytt ?

  5. Daniel skriver:

    Har inte kommenterat förut men du är för jävla bra Frans! Såg dig på tuben häromdagen och blev lite starstruck…

  6. Maria skriver:

    Ha ha, du är så himla rolig!

  7. Linnea skriver:

    Whaaaaat spelades umbrella på bröllopet?!?
    Alltså du räddar mina sömnlösa föräldralediga nätter. Läser gamla inlägg och är nu på sidan 51 av 303.

  8. Katta skriver:

    Jag personligen tycker att det visar på en hel del nonchalans och respektlöshet.

    En golftävling,kom igen.SÅ viktigt är inte det att man inte kan skippa det och jag vågar mig på en gissning att Carl Philip inte tar detta med ro utan faktiskt kommer att säga till tanterna att kamma till sig och det med rätta.

    Jag hoppas på det.

    1. Anna skriver:

      Men hur kul är ett dop? Jag hade också valt en golftävling på mallis (fast spelar inte ens golf). :)

      1. Katta skriver:

        Kul?

        Allt är inte kul i livet.

        Man får ta sig samman och göra det ändå.

    2. wert skriver:

      Visst att det visar på nonchalans, men vad ska han säga? Hagasessorna har inte direkt ngn skyldighet att dyka upp, vill de hellre golfa så har de all rätt att prioritera det över dopet. Det kan säkert förstöra relationen till brorsonen och hans familj, säkert till brodern själv också, och det värsta som kan hända är väl att man i fortsättningen inte har en självklar plats på motsvarande familje-event. Men så verkar hon ju inte nämnvärt intresserad av att medverka på ändå, så hon förlorar ju inte direkt något på att dissa CPs sons dop, och CP har väl inget annat val än att godta hennes val att inte dyka upp?

      1. Katta skriver:

        Han säger inget offentligt men i det icke-offentliga kan han säga desto mer.

        Ja så kan det ju bli, att de inte längre bjuds in.
        En bra statement i mina ögon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp