Laila Bagge förklarar krig mot Hänt Extra

9:31 7 Sep 2016

Inte visste jag att man numera ställer frågor offentligt på första sidan av en tidning! I vanliga fall ställer man sådana här frågor direkt till personen eller till personens pressansvarige . Jag kan svara på frågan direkt så kan vi få ett slut på alla "spekulationer".. Nej Hänt Extra det är bara ni som har dåliga fotografer, ni har valt bilder där det ser ut som att jag är gravid bara för att skapa rubriker, mer än så är det inte! Att det skulle finnas en insatt källa som påstår att mina vänner hoppas på en flicka och att det skulle vara underbart för hela familjen är ju bara skrattretande för vi har inte haft en diskussion angående barn, så den "källan" kom ni antingen på i ett "kreativt" veckomöte eller så har ni bara tagit en random person som inte känner mig! Jag undrar också när det blev ok att gå på en annan människas vikt, om det nu skulle vara så att jag har gått upp några kilo i vikt, är detta ett rätt sätt att gå till väga på då? Personligen så tycker jag mest att detta är fånigt och ett desperat sätt att tjäna pengar på andras bekostnad. Jag vill dock poängtera att det finns många tjejer/kvinnor som kämpar med sin vikt varje dag samt många som inte borde oroa sig för sin vikt överhuvudtaget. Men det är bl.a. på grund av sånt här skit som gör att många mår dåligt vare sig det händer i sociala medier eller offentligt i tidningar! Så här är jag i ett svart fodral med mina gravidkilon från kristallen tagen i söndags!

A photo posted by Laila Bagge (@lailabagge) on

Solen har knappt hunnit gå upp över Lidingö men det är redan kaos i kändis-Sverige! Hänt Extra släppte ett nytt nummer häromdagen där de på framsidan frågade Laila Bagge om hon var gravid eftersom hon haft på sig något som de tyckte liknar en ”mammaklänning”, och sen så bröt helvetet loss med bibliska proportioner! Här ska det inte födas något jävla barn, och speciellt inte en flicka!

Nu har Laila skrivit ytterligare ett inlägg på Instagram som hon riktat till Hänt Extras chefredaktör Tobias Wixström.

Asså, burn! Här sparas det inte på krutet. Laila anklagar Tobias för att ha jobbat på ”Slits” men att han fått sluta på grund av att han bjudit ut modellerna i tidningen vid ett flertal tillfällen. Och att han har gjort en penisförlängning! Jag höll på att sätta min morgon-mimosa i halsen.

Vet inte vart det här är på väg någonstans! Det hör inte till vanligheterna att offentliga personer går till motattack med ett ännu värre rykte om tidningens chefredaktör. De brukar ju nöja sig med att vara lite arga i någon annan tidning istället. Det här känns verkligen som en gamechanger, men jag är helt klart på Lailas sida.

Nu inväntar jag nästa kontring från Hänt Extra. Skulle inte förvåna mig om de anklagar Laila Bagge för att ligga bakom Palme-mordet nästa vecka.

17 kommentarer | “Laila Bagge förklarar krig mot Hänt Extra”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Men, Laila är ju geni!
    ‘Är du nöjd med penisförlängningen?’ är ju bästa motfrågan någonsin på ‘Är du gravid?’-tjatet.

    När ska världen lära sig ATT MAN INTE FRÅGAR FOLK OM DE ÄR GRAVIDA!

    Klänningen är empireskuren – inte ‘mamma-klänning’, men som sagt – det finns inget som gör att någon någonsin ska fråga en kvinna om hon är gravid: klädsel, kroppsform, civilstatus, rykten, barns ålder, kvinnans ålder etc.

    Lite osäker på vem du driver med här Frans, och du är heller inte i riskzonen för att få denna fråga regelbundet (för att du lagt på dig / har mens / ätit extra chips / haft missfall / går på kortison / fött barn / har vida kläder / bara inte går runt och konstant håller in magen) men för oss som är extremtrötta på denna typ av granskning och intrång i privatsaker är Lailas svar är till stor inspiration!

    1. MK skriver:

      Men exakt!

  2. Anna-Lena skriver:

    Girl power!!!

  3. Bloggbevakning skriver:

    Äntligen är vi samlade under ett och samma tak. Det här kan bara bli succé, Fränziemän! Du och jag mot världen. =)

  4. Anna skriver:

    Där fick Laila min respekt! Bra att hon gav svar på tal!

  5. LISA skriver:

    Hänt i vecket trampade på en öm tå tror jag. Det är lätt att bli extra kroppsmedveten när man har fyllt tant och är sambo med en toy boy.Hon är för gammal för att skaffa barn helt enkelt. Laila få ta och chilla sina arabiska nerver lite. Så många barn som ĥon satt och hånskrattade åt under Idoltiden.

    1. Sofi skriver:

      Tror? Det VET man väl att det är en öm tå med vikt för kvinnor och även känsligt med graviditet och att man får frågan att man är gravid trots att man inte är det. Så är det väl för alla tjejer att sånt är väldigt känsligt? Det är väl inget att skämmas över? Jag tror inte Laila skäms överhuvudtaget för att det var en öm tå för henne. Det hade varit en öm tå för alla kvinnor.

    2. Katta skriver:

      Laila är 43 år så hon kan fortfarande få barn.
      Kolla gärna fakta innan du snackar skit.

      Och sluta klämma in rasistiska kommentarer.

      1. LISA skriver:

        Vad vet du om hon fortfarande kan få barn? Har du undersökt henne?
        Kolla gärna fakta innan DU snackar skit.

        Och sluta själv att klämma in rasistiska kommentarer. Det heter ju faktiskt egentligen franska nerver men i dessa tider och att hon inte är särskilt fransk så passade sig inte att använda det uttrycket. Det ditt skitiga undermedvetna som spelar dig ett spratt. Jävla skenheliga smygrasse, det är vad du är!

    3. M skriver:

      Ja, LISAs (LASSE?) kommentar här var ju en orgie i fördomar:
      ‘tant’
      ‘toy boy’
      ‘för gammal’
      ‘arabiska nerver’

      och lösa antaganden om ‘ömma tår’ och ‘kroppsmedvetenhet’ – det går att sätta någon på plats om den beter sig ohövligt och totalt socialt missanpassat utan att man behöver ha tagit det så väldigt personligt. Man kan tycka att någon som frågar om man är gravid är dum i huvet utan att det för den sakens skull betyder att man är missnöjd med sin kropp – bara missnöjd med att andra ger sig själva tillåtelse att kommentera den.

      1. LISA skriver:

        Dra ut pekpinnen ur arslet ch slappna av lite. Du skriver om orgie, testa det vet jag. Kanske du lägger av sedan med att försöka uppfostra vuxna människor.

  6. Sofi skriver:

    Ha ha ha!! Vilket fantastiskt smaskigt skvaller om skvaller-chefredaktören själv! Underbart svar av Laila med penisförlängningen! Karma när den är som bäst! :)

  7. ha! skriver:

    Laila Bagge Bagge?

  8. Daniel skriver:

    Hon heter väl rätteligen Leila Bagge Bagge

  9. Anna skriver:

    Har aldrig direkt gillat Laila bagge, men det här svaret var så bra! Älskar det! Hänt extra kanske kan skriva lite skvaller om sin egen chefredaktör på nästa nummers framsida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg