Lasse Kronér rasar mot SVT

11:53 8 Sep 2016

Ett tv-bråk rasar på Västkusten. Lasse Kronér är upprörd över att ”Dobidoo” inte får den uppmärksamhet och respekt som han tycker att programmet förtjänar. Enligt Lasse Kronér så beror detta på att SVT i Stockholm hatar SVT i Göteborg. Aftonbladet rapporterar:

”Två avsnitt har hittills sänts av årets säsong av SVT:s långkörare ”Doobidoo”. Båda avsnitten har toppat tv-tabellen med tittarsiffror upp mot 1,3 miljoner. Men trots det väljer SVT att inte marknadsföra programmet, något som fått programledarenLasse Kronér att ilskna. Det var Göteborgs-Posten först att skriva om.

Enligt Kronér har problemet pågått i flera år och bara blivit värre.

Inför årets säsongspremiär visste han själv inte om vilket startdatum som var satt.”

Inte ens Lasse Kronér själv visste alltså när Dobidoo hade säsongspremiär! Det var bara ren och skär tur att någon berättade för Lasse att det skulle spelas in ett program över huvud taget, annars kanske han inte ens hade dykt upp på inspelningen.

Det är inte första gången som Lasse Kronér klagar på att det är svårt att hitta information om olika teveprogram. Senast för några veckor sedan så klagade Lasse på att han inte kunde hitta vilken kanal OS sändes på. Då skrev Expressen såhär:

”TV-profilen berättar att han i sin iver över att hitta rätt bland alla kanaler hamnade rejält fel.

– Helt plötsligt kom det upp porr – när jag ville se idrott. Jag tänkte liksom ”hallå, vad är detta?”.

Alltså, jag vet inte. Jag hittade iallafall ingen porr när jag letade efter OS. Om det ändå vore så väl! Det får nog stå för Lasse Kronér. Han verkar ju uppenbarligen ha problem med att ta till sig information. Lasse fortsätter:

”Kronér menar att de program som görs av SVT i Stockholm får mycket mer uppmärksamhet och jämför med ”Så ska det låta”. Ett program han tycker det ”gödslas med trailers runt” just för att det tillhör SVT i Stockholm.

– SVT Göteborg har ingen egen mediecentral. Alla program i Göteborg sköts från Stockholm vilket jag tycker är hål i huvudet, säger han.”

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Kan inte direkt påstå att det ”gödslas med trailers” runt Så ska det låta. Min uppfattning är att både Så ska det låta och Dobidoo är ungefär lika irrelevanta. Det känns väldigt ironiskt att klaga på att ens program får för LITE uppmärksamhet när det visas på bästa sändningstid varje fredag. Ungefär som att det inte räckte?

Varför ska det ens göras någon reklam för Dobidoo över huvud taget? Typ ”Wow, ni får inte missa när Jessica Andersson och Claes Malmberg tolkar Sarah Brightman och Luciano Pavarotti”. Lasse avslutar med detta uttalande:

”Nu kommer det låta i folks öron som att jag sitter och gnäller men så är det inte alls. Utan jag tycker det allmänt är en arrogans av SVT i Stockholm mot övriga landet, säger Lasse Kronér.”

ARROGANS!!! Det är ARROGANS att SVT undanhåller Dobidoo från svenska folket!!! Fruktansvärt! Inget annat än en skymf mot alla oss licensbetalare. Uppdrag Granskning borde kolla närmare på det här. Typiskt PK-media!

5 kommentarer | “Lasse Kronér rasar mot SVT”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emms skriver:

    Han och Linda Lindorff borde starta ett uppror tillsammans

  2. jessica skriver:

    Tycker de ska göra reklam på Text-Tv, så att Lasse hittar infon ;)

  3. L skriver:

    Jag visste inte ens att Dobidoo och Så ska det låta fortfarande sändes?

  4. Christian skriver:

    Men det behöver ju uppenbarligen inte marknadsföras eftersom det redan har så stora tittarsiffror? Lasse är ju oerhört trög. Eller han kanske tänker att Dobidoo har potential att komma upp och nosa på mello-siffror?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG