Paradise Hotel – RECAP!

9:47 6 Sep 2016

Jag kan säga redan nu att jag inte kommer blogga om varje avsnitt av Paradise Hotel, men jag kommer att komma med recaps lite då och då. Har ju många andra viktiga saker att göra också. Till exempel att läsa mediumets frågespalt i varje nummer av Hänt Extra.

Igår var det iallafall säsongspremiär! Äntligen! Nu vet man att det är höst på riktigt. Troligtvis så har ett flertal av deltagarna återvänt till gymnasiet för att läsa upp sina betyg som de struntade i under våren när programmet spelades in. Nedan kommer ett antal reflektioner:

1: Det verkar vara VÄLDIGT blåsigt på det nya hotellet??? Paradise Hotel har fått en ny inspelningsplats på ett nytt hotell, och det första intrycket jag fick är att det verkar vara VÄLDIGT blåsigt på platsen! TV3 har ju inte haft någon meteorolog på ett tag, så de kanske missade att det är orkansäsong.

Tjejernas hår blåser hejvilt, och om någon av deltagarna hade haft något som helst kroppshår så hade det krullat sig ordentligt. Som tur är så är alla lika lena som Charlotte Perrellis panna. Är dock nervös över parceremonierna där tjejerna ska gå i höga klackar mitt under brinnande tropisk storm. Någon kommer ramla innan säsongen är slut.

2: Borde inte Paradise Hotel byta namn till Carolina Gynnings program ”Hjälp jag har inget att ha på mig?”: Det hade faktiskt varit rimligare. Ingen av dem har ju några kläder på sig, vilket gör mig ännu mer oroad med tanke på hur mycket det verkar blåsa. De kommer ju bli sjuka! Inte nog med att deras mammor kommer bli besvikna över att de har sex i tv, de knäpper dessutom inte jackan innan de går ut! Ellos borde gå in och sponsra Paradise precis som de gjort med Carolina Gynnings program.

3: Lite snålt att 10 deltagare fick dela på två flaskor bubbel under välkomstminglet? Jag hade fått PANIK om det var jag! Det var säkert inte ens riktig champagne. Det känns verkligen fattigt och eländigt på nya Paradise Hotel. Deltagarna driver runt på den vindpinade terassen som om de var barnen på Frostmofjället, och får en liten sipp bubbel för att inte säcka ihop helt och hållet. Det skulle inte förvåna mig om de fått zikavirus redan.

4: Ingen bråkade i första avsnittet? Det här tycker jag är oroande. Jag kunde knappt sova inatt. Varför var det ingen som bråkade i första avsnittet? Det blev inte ens bråk när tjejerna skulle bestämma vem som skulle få välja kille först. Det var ju ett perfekt upplägg för ett tredje världskrig men INGEN nappade? Och alla var ”supernöjda” med partnern som de fått. Till och med tjejen som fick stå med killen som kallar sig själv för ”Tarzan” och pratar om sig själv i tredje person.

5: ”Blondinerna”. I slutet av avsnittet så avslöjades det att tre blondiner kommer checka in på hotellet nästa dag. Det innebär alltså att det kommer vara åtta tjejer och fem killar på plats, vilket innebär att ett antal personer kommer behöva lämna hotellet. Troligtvis för att TV3 inte har råd med att ge mat och dryck till alla deltagare. ÄNTLIGEN lite drama!

Fortsättning följer! Nästa recap här kommer om någon vecka.

 

5 kommentarer | “Paradise Hotel – RECAP!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. H skriver:

    Kollar aldrig på PH men känner att jag kanske måste se ett avsnitt bara för att se den här killen som pratar om sig själv i tredje person…

  2. Olivh skriver:

    Haha, jag har aldrig någonsin sett ett avsnitt av PH menndet här fick mig verkligen att skratta ändå. Du är bäst CC ❤️

    1. C skriver:

      Haha va? Cc?

  3. Amanda skriver:

    ”Tarzan” ser ut som kronprinsessan Victorias bror mer än hennes egen bror.

  4. Ingela skriver:

    Underbar recap!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg