Arga snickaren – nu argare än någonsin!

9:30 21 Okt 2016


Foto: TV4

Häromdagen så presenterade TV4 sin nya drömrekrytering. Anders Öfvergård, känd från Arga Snickaren på Kanal 5. Han slutade ju på Kanal 5 för ett tag sedan och blev ersatt av en annan snickare som inte alls var lika arg i programmet ”Nya arga snickaren”. Ja ni hör ju själva, det var jättekonstigt! Aftonbladet rapporterar:

Anders Öfvergård blir ny programledare för ”Fuskbyggarna” tillsammans med den tidigare programledaren Martin Timell.

Tillsammans ska duon hjälpa familjer som hamnat i klorna på oärliga byggare.

– Fuskbyggarna är något av ett drömprojekt för mig och det gjorde beslutet extra lätt. Nu längtar jag tills inspelningarna startar. Jag och Martin är taggade på att röra runt i branschen, hjälpa lurade familjer ut ur byggångesten och förhoppningsvis även kunna lära publiken något om fallgroparna i renoveringsbranschen, säger Anders.

Äntligen två arga medelålders män med samarbetsproblem i ett och samma tv-program! Precis vad Sverige behöver! Gillar även att de vill ”röra runt i branschen” i äkta Paradise Hotel-manér! Anders och Martin är inte på plats för att hjälpa till, de är där för att spela spelet!

Sveriges snickare borde verkligen vara nervösa. Ingen var väl rädd för Martin Timell och ”Lennart Ekdahl” men nu när Arga Snickaren ska åka runt och gorma i samtliga av Sveriges fuktskadade badrum så finns det anledning att vara nervös. Kakelplattor kommer spricka för att decibelnivån kommer vara så hög!

På ett sätt så är ju programledare för Fuskbyggarna det lättaste jobbet som finns. Det enda man behöver göra är att åka runt halva Sverige, döma ut felrenoverade kök och säga att allt är ”åt helvete”, ge familjen en lång kram och därefter åka runt och leta efter bedragarna i skåpbil och kanske skrika lite. Till och med jag hade kunnat göra det!

Första uppdraget för Fuskbyggarna borde rimligtvis vara att åka hem till Anna Book och undersöka vad Arga Snickaren gjorde för fel senast han var där. Det förtjänar faktiskt Sverige att få veta.

9 kommentarer | “Arga snickaren – nu argare än någonsin!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Gutterflower skriver:

  Hahahahhahah skrattade högt åt sista meningarna! :) Faan vad bra tv det hade varit. Anna vs Anders – round 2! :)

 2. Hanna skriver:

  Jag hade betalat vad som helst för att se Anders hos Anna igen!

 3. Sara skriver:

  Skrattar så mycket åt detta! Din blogg är en fröjd att läsa. Nästa gång du ska till Gävle KRÄVER jag att få möta upp dig på ett glas vin. Mejla mig ;)

  1. Jag skriver:

   Jaa. Jag kräver att jag får hänga med då:)

 4. Linnea skriver:

  Haha! Och Bookans totalt oprovocerade rant mot stackars iarundqvist?!
  https://www.instagram.com/p/BL1fQgZACkt/?hl=sv

  1. Sofia skriver:

   Hahaha såg också den! Herregud…. Förresten bara jag som tycker att 80 bitar sushi + pizza på fem personer låter som helt sjukt mycket mat??

   1. Linda skriver:

    Jo men det krävs ju stora mängder för att hålla vikten…

 5. N skriver:

  JAA! :) Det Anna Book och hennes familj blev utsatta för av Arga Snickaren måste självklart granskas och åtgärdas. Det är KATASTROF, ingenting verkar fungera i deras hem efter hans besök! För min del får Fuskbyggana gärna tillbringa hela säsongen hos Anna Book. Svensk tv har aldrig varit mer underhållande :)

 6. Sofia skriver:

  Hahahaha att lennart ekdal är skrivet inom citattecken

  Vem är han ens liksom, jävla ”lennart”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg