Fredsförhandling mellan Anders Timell och Camilla Läckberg

12:06 19 Okt 2016

Den som kan sitt kändisinstagram-Sverige väl vet att Anders Timell sedan länge har haft ett ont öga till Camilla Läckberg. Han har å ena sidan ett ont öga till de flesta, men idag ska vi prata om det onda ögat mot just Camilla! Anders Timell sänder ensam på Mix Megapol den här veckan, och vad är då inte en bättre idé än att bjuda in en gammal ärkefiende till studion för att rensa luften! Superbra idé! Expressen rapporterar:

Enligt Camilla Läckberg, som har 156 000 följare på Instagram, har Anders Timell, som har 116 000 följare på Instagram, vid upprepade tillfällen hånat och talat illa om både henne och hennes familj i både radio, sociala medier och privat till gemensamma vänner – något som gjort henne både ledsen och upprörd.

– Du har bjudit hit mig för att lösa det här en gång för alla, men jag är skeptisk till det. För det här har pågått under många år. Jag har kontaktat dig privat flera gånger och frågat vad problemet är och vad jag har gjort dig. För mig har det varit väldigt förvånande med de här ständiga attackerna på mig, säger Camilla Läckberg i radioprogrammet.

Jag missade tyvärr att lyssna på det här live men det låter ungefär som att det var lika bra stämning som under en genomsnittlig frulunch i Svenska Hollywoodfruar. Det kanske är motsägelsefullt, men på på något sätt tycker jag det är fegare att bjuda in någon till liveradio än att faktiskt typ ringa upp personen privat och ta det på tu man hand istället? No offence men Mix Megapol är ju inte direkt känd för att vara radiokanalen med de bästa, djupgående samtalen.

Det känns lite plojigt att ”reda ut” en sak under sju minuter mellan vädret och en reklam för SMS-lån. Vill man verkligen reda ut något på riktigt så gör man det väl inte i Mix Megapol, och speciellt inte klockan åtta på morgonen? Jag själv har inga seriösa samtal innan tidigast klockan 12 på dagarna, om ens då! Expressen fortsätter:

Anders Timell menar att han länge har stört sig på hur Camilla Läckberg har lagt fram sitt liv i just sociala medier och att det är därför han har hackat på henne. Men i ”Gry och Anders med vänner” väljer radioprofilen nu att be om ursäkt för sina hårda ord och säger att han har gått för långt.

– Folk som lägger ut precis allting i sociala medier retar mig och du är ganska öppen med ditt liv. Men jag förstår dig lite bättre nu. Du ska få instagramma precis som du vill. Jag håller med, jag har inte alls varit snäll mot dig, säger Anders Timell i radioprogrammet och fortsätter:

– Jag vet att du har varit ledsen och jag ber verkligen om ursäkt för att jag har gått över gränsen. Jag kommer att sluta med det här. Det kommer inte att inträffa igen, Camilla, det lovar jag dig.

Nu har Camilla Läckberg tagit bort sin blockering av Anders på Instagram. Slutet gott, allting gott!

………ELLER INTE!!!!! Nu när Anders Timell inte längre får hacka på Camilla Läckberg så har han gått vidare till att hacka på andra kändisar istället. Det kanske inte kommer som en överraskning, men naturligtvis så är Anna Book numera inblandad.

Hacka på Anna Books matlagning? Det är ju MIN grej! Hitta din egen grej Anders.

 

Skärpning Anders. Du får hitta något eget att rasa över. Kom med något nytt!

 

3 kommentarer | “Fredsförhandling mellan Anders Timell och Camilla Läckberg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Yoda skriver:

  Åh suck på Anders Timell. Hur kan en vuxen människa vara så himla missnöjd med sig själv att den ständigt måste störa sig på andra och mobbas. Får Anna Books maträtter mer uppmärksamhet än hans? Han om någon borde väl vara trygg i det han kan när det gäller det ämnet och inte bry sig? Hur han orkar lägga så mycket tid på att störa sig på hur Camilla Läckberg ”framställer sitt liv på sociala medier” är bara barnsligt, han borde vara fullt upptagen med att leva ett roligt liv själv.

 2. sandra skriver:

  Blir lite förvånad när jag läser detta då jag har noll koll på Anders Timell.
  Det som jag förstått är däremot att hand brorsa ska vara något av en sociopat och trakassera medarbetare (framförallt de unga och kvinnliga).
  Vill också minnas att hon lockiga från äntligen hemma anmälde arbetsplatsen för att den var skadlig pga mobbning?
  Hur har dessa grabbar växt upp?
  Känns som att något gått snett.

 3. Anna skriver:

  Spana in senaste Sushigate på Instagram…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG