Jag har sett på Wahlgrens värld!

11:30 9 Okt 2016

Nu har jag äntligen sett på Wahlgrens värld och befinner mig i upplösningstillstånd. Det är sällan jag blir provocerad av svensk teve och vill gärna se mig själv som en person med hög smärttröskel, men till och med jag har mina gränser! Nedan kommer mina reflektioner.

1. Alla i familjen Wahlgren verkar vara 14 år gamla? Inklusive Pernilla. Alltså, allt är bara kaos och de bryr sig inte ens. Typ ”haha här är några viktiga papper för ditt bolag Bianca!”  och så ba *lägger dem i en hög tillsammans med löshår och gamla post-avier från 2014*. Ingen tar ansvar!

2. Pernilla Wahlgrens röst. Som jag tidigare har rapporterat så har Pernilla Wahlgren omfattande röstproblem på grund av polyper på stämbanden. Jag kan dock känna att det inte är speciellt konstigt i och med att hon har sjungit samma låt i snart 30 år nu. Stämbanden mår ju inte bra av så repetitiva aktiviteter.

Iallafall så går Pernilla till en logoped, men sitter bara och skrattar hela mötet. Logopeden försöker hjälpa henne med diverse övningar men Pernilla typ ”Haha gud vad tokig jag är, kan inte vara tyst!” ungefär som att det var roligt. Antar att Pernilla betalade 2000 kronor till logopeden bara för att sitta och fnissa lite över hur TOKIGT det är att hon knappt kan sjunga längre och försörja familjen och de vuxna barnen som fortfarande bor hemma!

3. Benjamin Ingrosso fick psykbryt för att pastan blev överkokt. Alltså, det här var faktiskt jättekonstigt. Pastan till middagen blev tydligen lite överkokt, så Benjamin får något sorts frispel och skriker på hela familjen och surar hela middagen? Jättedålig stämning! Allt detta ursäktas dock med att han har ”italienskt temperament” så då är det okej att gorma och vara otrevlig. Haha tokigt!

4. Bianca Wahlgrens brist på körkort. En stor del av programmet ägnades åt att Bianca väntade på att Pernilla ska skjutsa henne till olika saker. Bianca bah ”ja det är ju lite jobbigt att jag inte har körkort, men……”. Asså vad är problemet! Skaffa körkortet bara! Blir så provocerad av den här oföretagsamheten. Det går bra att ställa upp i Let’s Dance och träna pasodoble 80 timmar i veckan, men det är omöjligt att skaffa körkort så att man slipper vara beroende av sin mammas goda vilja för att komma utanför dörren. Du är 22 år gammal och bor på Lidingö, du borde ha MINST två bilar!

5. Hela familjen Wahlgren sover i samma säng. Pernilla, Bianca, Benjamin och Theo. Eftersom ungarnas sängar är överbelamrade med massa skit som ingen orkar städa bort! Alltså, jag vet inte om de gör det på riktigt men de hävdade det flera gånger i programmet och tyckte själva att det var något positivt och rentav lite gulligt? GULLIGT?!? Nu är jag inte ute efter att dejta Benjamin, men om jag träffade en kille som fortfarande sov med sin mamma så hade jag sprungit för mitt liv.

Bubblare: Wahlgrens värld har snott signaturmelodin som Förkväll på TV4 hade 2006??? De kanske inte trodde någon skulle märka, men jag gjorde det!

9 kommentarer | “Jag har sett på Wahlgrens värld!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mija skriver:

  Huvudet på spiken!??

 2. Maria skriver:

  alltså så konstigt att det var förkvällmusiken! come and shine my world <3

  1. Sara-louise skriver:

   Det är ju Pillans egna låt för bövelen!!!

 3. Malin skriver:

  Låten heter Come inside my world och är en låt som finns med på en skiva hon släppte 2006

 4. Babsan skriver:

  Hahaaaaa så rolig du är ? Sätt med skämskudden uppe under hela programmet

 5. Anna skriver:

  ????

 6. maxwell skriver:

  Ingen verkar fatta att även dottern måste ha bilbälte på när dom åker! Men hon har ju inget körkort …

 7. Nina skriver:

  Äntligen en vettig recension av detta lågvattenmärke till program. Två av barnen vanvettigt bortskämda. Skärp dig Pernilla och börja uppfostra! Du är en begåvad artist i musikalgenren så sälj dig inte till vilken smörja som helst!

 8. Moses skriver:

  Det är fullständigt omöjligt att det som sker i det programmet (Såg mina första 15 minuter alldeles nyss) är på fullt allvar, det måste vara rent o skärt manus som agerar utifrån. Bråken måste vara fejkade eller så är dom bara helt enkelt totalt dumma i skallen varenda en av dom. Ingen kan vara en så oansvarig (och med total avsaknad för hur dess barn ska uppträda mot andra vid vuxen ålder) mamma som Pernnn…pernnää…Pe..nmill…nä fan jag kan inte ta det namnet ur min mun längre. Det finns två val att göra, det ena är att antingen börjar det sina i peng kassan att dom måste få det att se ut som det precis ser ut att vara för att få tittare och få in pengar, eller så har dom helt enkelt så in i helvete med pengar redan att dom skiter fullständigt i hur dom beter sig mot sig själva och mot andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp