Parneviks kommentar om Luuk och Bergs skilsmässa

10:10 10 Okt 2016

luuk

Carina Berg och Kristian Luuk ska skiljas! Tråkigt tycker jag. Finns ju inte så många mediepar kvar längre! Om David Hellenius och Renée Nyberg också skulle skilja sig så skulle jag tappa tron på mänskligheten helt och hållet. Det finns faktiskt en gräns för hur många villor som får vara till salu i Bromma på en och samma gång.

När nyheten om skilsmässan kom ut i helgen så utlystes två timmars landssorg i hela kändis-Sverige. Paret berättade om den tråkiga nyheten på sina instagramkonton, och det dröjde inte länge innan sympatierna började strömma in.Kristian och Carina hade bett sina närmaste vänner att inte lämna några kommentarer till media om de skulle få frågor om uppbrottet, något som tyvärr gick sådär. Expressen rapporterar:

”Carina Bergs och Kristian Luuks närmsta vänner ska ha känt till att paret de senaste månaderna valt att se över sin relation. I samband med att skilsmässan blev offentlig har de enligt uppgift bett människor med insyn i parets relation att ligga lågt. En instruktion även Jesper Parnevik har fått.

– De ringde i går och bad mig inte kommentera så det får man respektera. De vill göra det på sitt sätt. De vill att det ska vara en privat skilsmässa för barnens skull.”

Asså Jesper!!! Du fick specifika instruktioner att INTE ge några kommentarer, men i meningen efter så bah ”DE GÖR DET FÖR BARNEN!!!!!”. Herregud.

Bland de som stöttar paret finns bland andra tv-profilen Annika Duckmark och komikern Özz Nûjen samt både Mia och Jesper Parnevik.

– Ja det är självklart. De är goda vänner och det kommer de vara för alltid. Det är inget som en sådan här grej ändrar på, säger Jesper Parnevik.”

Jaha Jesper, det gick ju sådär med att inte lämna några kommentarer till media. Kämpa på! Hoppas dock att kondoleanserna från Annika Duckmark, känd från bland annat Lotto på TV4, hjälper Kristian och Carina genom denna svåra stund.

4 kommentarer | “Parneviks kommentar om Luuk och Bergs skilsmässa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Hahah, precis vad jag tänkte när jag läste artikeln på Aftonbladet. Heja Jesper!!

 2. Rebecka skriver:

  Du tror inte att han menade att det var för barnens skull som skilsmässan skulle hållas privat istället för att bli offentligt jippo?

 3. hellene skriver:

  Ja, det Rebecka säger var väl självklart? Och det tycker jag väl inte är att säga något om skilsmässan direkt? Det säger ju inget om orsaken mer än att de inte vill göra en stor grej av det för barnens skull, vilket är förståeligt!

  Nu över till… Svenska hollywoodfruar????!!!

 4. Jag skriver:

  Frans, kan du plz kommentera fyrkantsdramat som har fått helt orimligt stora propotioner i paradise hotel?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp