Premiären av svenska Bachelor

9:19 5 Okt 2016

Igår så var det dags för en av höjdpunkterna sedan man uppfann hjulet! Jag pratar givetvis om årets premiäravsnitt av svenska versionen av The Bachelor. Detta ur-amerikanska dejtingformat anpassat för galna amerikanska cheerleadingtjejer som man kopierat rakt av till Sjuan, med skillnaden att man slängt in 20 tjejer från typ Skövde istället. Det kan inte bli annat än tafatt stämning! Nedan kommer mina reflektioner från första avsnittet:

1. Det blåser JÄTTEMYCKET på inspelningsplatsen. När ska svensk tv egentligen lära sig hur vädret fungerar utomlands? Det är samma grej med Paradise Hotel också. Det blåser alltid skitmycket på inspelningsplatsen! Det går knappt att höra vad folk säger!

2. Varför ha en motorbåtsutflykt som första dejt? När vi ändå är inne på misslyckade beslut så vet jag inte hur lyckat det är att ha motorbåtsutflykt som första dejt? Man måste ju skrika för att höras! Bah ”JAG HAR HÖRT ATT DU BOR I NORGE!!!!!!!!!!!” samtidigt som man guppar fram på stormiga vågor och känner hur man är på väg att spy upp bubblet som man drack på välkomstminglet. Inte så romantiskt. Plus att ens hår blir jättekonstigt!

3. En av tjejerna heter ”Svart Karin”. Nej, hon är inte emo eller politiskt inkorrekt. Hon är bara från Dalarna, och det säger väl det mesta.

4. Är det inte lite mystiskt att Sebastian (the bachelor) bor i Norge? Jag är besviken över att årets ungkarl inte verkar vara speciellt framgångsrik! Jag menar hur kul är det att vara singel och bo ”utanför Trondheim” och jobba på restaurang när man är 36 år gammal? Varningsklockor! Jag hade velat ha någon mer framgångsrik person! Alltså iallafall en civilingenjör eller nåt. Det är väl det minsta man kan begära?

5. Flygbolaget KLM sponsrar årets säsong. Som en del av detta oklara samarbete så hölls en första rosceremoni på ROMANTISKA Schiphol redan INNAN tjejerna hade kommit fram till Aruba? En av tjejerna fick åka hem direkt! Det tyckte inte jag var så mycket goodwill från KLM:s sida. Alltså att en av tjejerna inte kom fram över huvud taget? Nu blev jag inte så sugen att boka en transatlantisk flygning med KLM. Hoppas hon fick en matkupong iallafall.

5 kommentarer | “Premiären av svenska Bachelor”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Alltså som jag ser fram emot årets säsong! Och så klart din gedigna granskning av varje avsnitt…
  Kan skvallra om att Sebastian i början av sin karriär (för 10 år sedan) jobbade som mattant i min gymnasieskola. Alla tjejer ville så klart bli lite kompis och han var känd som ”snygga mattanten”.
  Ur det perspektivet får man väl ändå säga att han jobbat sig upp och är relativt framgångsrik :P Inte alla f.d mattanter som är nån slags chef på en riktig restaurang 10 år senare.

  1. Anna skriver:

   Haha håller med! Kunde de inte hittat någon bättre. 20 tjejer som ”slåss” om en gammal mattant. Fattar inte det.

 2. Famet skriver:

  Varför skriver du inte om Svenska Hollywoodfruar???? :D det är ju hillarious att natasha Peyre/elena Belle är med! Hahaha snälla följ det och rapportera! Det är liksom bra på egen hand men allt du avhandlar blur liksom 500% roligare genom dina ögon! Och Inget program kan väl ha så mycket fransvänligt material som shf?? Please ! Do it for us! ??

 3. Mary skriver:

  Tack för att du finns ?

 4. totie skriver:

  Alltså jag blir fan arg om min pasta är överkokt. Alltså oftast är det ju jag som har gjort det själv då så jag blir inte arg på någon annan. Men tjurig? definitivt- Jävla pastakukjävel, dra åt helvete, typ. SERIÖST dock, en sorts pasta (i den turkosa förpackningen, minns inte) har 13 min som koktid men är klar efter 8 minuter högst. Vad är det för skit? Nu måste jag stå som en gam över pastan. Är inte italienare vill jag tillägga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG