Speeddejting à la Bonde söker fru

10:44 6 Okt 2016


Foto: TV4

Det känns som att jag skriver HELA TIDEN om ALLA PROGRAM att det är ”höstens tv-höjdpunkt”, men den här gången så menar jag det faktiskt! Jag pratar givetvis om avsnitt 2 av Bonde söker fru, mer känt som SPEEDDEJTINGAVSNITTET! Min absoluta favorit! Aldrig tidigare har så många människor sagt så få saker under fem minuter! Det var fruktansvärt! Det var mer intressant att lyssna på en traktor!

För att förklara bakgrunden till det här så har TV4 nu har valt ut de 4 bönderna som fick flest brev från potentiella friare. Bönderna har därefter fått välja de brevskrivare som verkar vara mest intressanta för att bjuda in till 5 minuters speeddejting utanför Eskilstuna. Romantiska Eskilstuna!

5 minuters speeddejting är självklart något som TV4 anordnat bara för att vara elaka. Givetvis så hade de kunnat få mer tid, iallafall 15-30 minuter, första gången som de ses, men det hade ju inte alls varit lika roligt! Mycket bättre att ge en tafflig kram, prata i två minuter om hästar och skratta nervöst resten av tiden. Perfekta förutsättningar och en grogrund till evig kärlek!

Jag ska försöka säga det här utan att vara elak, men alltså, jag vill bara gripa in i allas speeddejter och styra upp dem! Eller iallafall lära folk hur man för ett vettigt samtal. Har man blivit utvald till att gå på speeddejt på Bonde söker fru så har man med största sannolikhet haft god tid att förbereda sig innan. Jag menar mest att det knappast kan komma som en överraskning att man ska träffa den andra personen. Då tycker jag inte att det är för mycket begärt att man förberett några samtalsämnen i förväg som man vet att man kan prata om.

Så svårt är det faktiskt inte. Igår så satt flera av dejterna och bara stirrade ut i tomma intet, och det gjorde mig så provocerad! Känner mig som Blondinbella nu, men man måste ju SÄLJA IN SIG SJÄLV!!! Jag säger inte att det är lätt och jag förstår att det måste ha varit väldigt nervöst, men alltså, om man inte kan föra ett normalt samtal så har man ju problem på riktigt.

Som vanligt så var friarna av varierande kvalitet. Alltså jag ska inte vara elak, men mitt allmänna intryck var att de flesta inte visste hur man använder en tandborste. Tänderna var gulare än ett skånskt rapsfält. Man kan inte rå för hur man ser ut, men om man inte ens kan väga upp det med en trevlig personlighet så kommer man inte långt. Det fanns dock flera ljusglimtar! En kåt gubbe från Göteborgar som jobbade i fiskdisk och Lina från Farmen 2016 till exempel!

Linda Lindorff har tidigare utlovat SEXKAOS under årets säsong, men det osade inte direkt samlag över Eskilstuna igår. Förhoppningsvis så kommer det senare!

Nästa vecka får vi se vilka som blir utvalda till att få gå på en gruppdejt. Bonde-Jennifer sa en bra sak igår, och det är att dejting med killar ”ungefär är som att lära känna en ny häst” och jag håller verkligen med. Precis så är det!

11 kommentarer | “Speeddejting à la Bonde söker fru”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Fransans största fan i Värmland skriver:

  Men du kan väl iaf skriva om ett program redigt folk kollar på! Ta svenska hollywoodfruar, till exempel!

  Du kan väl iaf ge oss en liten indikation om att den recensionen kommer snart, så att vi vet att det är värt att fortsätta klicka sig in hit minut efter minut? :)

  Fransan, förlåt, är bara sååå otålig!!! Säg iaf om du inte tänker så jag inte behöver bli besviken när det aldrig dyker upp????

  1. Frans skriver:

   Det kommer! Men jag tänkte vänta tills FRULUNCHEN nästa vecka!

   1. Sandra skriver:

    Hört rykten om mordförsök på The Gunilla……

 2. Matilda skriver:

  Frans!
  Jag skulle vilja att du skriver om ”Tro hopp och kärlek” på SVT!! Alltså som bonde söker fru fast med präst! Det är en guldgruva av pinsamma ögonblick och tokigheter!

 3. Malin skriver:

  Håller med föregående, jag önskar också att du kommenterar Tro, hopp och kärlek!!

 4. L skriver:

  Och programmet om Wahlgrens!!!!!!!!!!!!!

 5. Emma skriver:

  Tro, hopp och kärlek är på något vis VÄRRE än bonde söker fru? Kan knappt titta på det för att det är så awkward emellanåt. Har bara tittat på lite snuttar här och var men värst är en typ 32-årig präst som är oskuld och ska dejta en tjej som är 23 och aldrig ens har kysst en kille?? Gud det känns så märkligt att man ska bevittna detta.. Tycker dessutom att mannen i fråga är rätt obehaglig (förlåt), men han är säkert bara tafatt.

 6. Linnea skriver:

  Filip i tro hopp och kärlek är såååå creepy! ksn inte vänta på din recension!!

 7. Hanna skriver:

  Vilket roligt inlägg!

 8. Evelina skriver:

  Väntar med spänning på en recension om Wahlgrens värld!!

 9. Anna skriver:

  Haha så kul!!! ????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp