Avsnitt 62 med PAAP spelas in ikväll!

8:25 28 Apr 2014

 

Inför inspelning av avsnitt 62 ikväll med sitter jag och funderar på viken min favoritsång från Paaps mixape Riksgatan är. Är det Väst som vi spelade i podden? Är det den hoppfulla Det bra att? Jag får fundera vidare. 

Anledningen till att jag funderar på detta är ju alltså att Paap kommer vara med oss i studion ikväll. Lyssna live på radioskanstull.fm klockan 22 (senare idag pga Petters jobb) eller så får ni vänta till podden dyker upp i vår vanliga feed. Det ska bli ganska så spännande att få snacka med en av Sveriges mest spännande rappare om en säger. Jag kommer få bita mig i tungan för att inte bara ställa frågor som bara är intressanta för folk uppväxta längst ut på gröna linjen, typ vilken skola/vilka lärare/maltesholm, strandbadet eller lövsta osv. Hoppas vi snackar lite Hässelby-rap iaf. 

Nu när jag tänkt lite tror ändå att min favorit är den extremt tunga Salam, som vi också spelade i podden. Lyssna på hela tapet här och på Salam nedan.

 

 

Av: Hugo

2 kommentarer | “Avsnitt 62 med PAAP spelas in ikväll!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

  2. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노검증업체 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG