H: A$tral Pharao & Creole

9:31 10 Jun 2014

 

Empire Clan och A$tral Pharao från Malmö har släppt svävande och molning rap med lite trap-influenser ett tag nu. Jag var rätt sen på bollen tror jag när jag lyssnade igenom lite grejor i början på året. Eftersom jag då som nu är inne i en period där jag föredrar lite stökiga ljud (asså Baton Rouge-rap) var det inte just i år jag tänkte ge dem en till chans att bli mina nya favoriter.

Sen råkade jag trycka på play på A$trals några veckor gamla ByAnyMeans-producerade sång Voodoo och nu har vi nåt som börjar närma sig den stökighet mina öron kräver just nu. Som en gör klickade jag vidare och nu visar det sig att jag även verkligen gillar en annan Empire Clan-sång, som dock är helt jävla ny. Creole kanske kanske inte också är en Malmö-rappare, jag vet inte.

På ByAnyMeans-producerade What Im Sayin rappar Creole på engelska om bl a nae nae och att han försöker bli den nya Yo Gotti (han kanske menar mafioson iofs) så ni vet att jag lyssnar. När kommer den första svenska rap-sången om yeet och yiken?

Lyssna på sångerna pga bra:
 

/Hugo

4 kommentarer | “H: A$tral Pharao & Creole”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Skibidi Toilet skriver:

  Ännu en ny låt av Empire Clan som jag verkligen gillar. För att vara ärlig så började jag inte lyssna på någon av den här musiken förrän sent på året skibidi toilet.

 2. JolieKeva skriver:

  Jag gillar hans musik suika watermelon game med enastående och attraktiva raplåtar.

 3. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노검증업체 .COM

 4. SafeToto29 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp