S: Snälla DJ Mustard gör bara R&B framöver, okej?

10:34 27 Aug 2014

justine_collide.jpg

Trogna läsare/lyssnare vet att vi i VBDFR inte direkt är #teamMustard, visst han ligger bakom en jävla massa hits, men vi är ändå lite kränkta över i vilken utsträckning han snott sitt sound. Whatever. Personligen har jag inte varit särskilt imponerad av något Mustard producerat på länge, men så dök denna härliga R&B-låt upp, och Mustard verkar verkligen ha en jävla talang för R&B. Min önskan nu är att han fokuserar på att ge oss R&B som vi inte kan leva utan, och låter bukten sköta rapproduktionen ett tag framöver. Justine Skye har jag inte tidigare lyssnat så mycket på, men efter denna banger kommer jag lätt hålla koll på vad hon levererar framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg