Kehlanis album är här

11:39 28 Apr 2015

keeetgsr.jpg

 

Det har gått så fort. Kehlani har blivit bättre än jag nånsin kunnat ana och det gick snabbare än jag kunde ens visste möjligt. Ett år och ett par veckor sen vi skrev om henne först. Då släppte hon typ konstprojekt med en fantastisk röst, sen dess har hon petat Micke Boman från HBK Gang och nu är hon typ en världsstjärna som bara väntar på att världen ska komma ikapp.

Orkar inte ens försöka lista ut vilken betal-strömningstjänst ni kan hitta skivan på, men det går att köpa de fysiska greppbara mp3orna (mp4?) på iTunes iaf, exakt här klickar du för att göra det. Du kan även streama på gamla goa Soundcloud och det gör du exakt här:

 

 

/hugo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG