Linköping helvete vad bra

9:52 8 Aug 2015

skarmavbild_2015-08-08_kl._22.43.23.png

 

Jag var helt säker på att det här var rap från blålinjen västerut när jag hörde låten första gången. Sen spelade jag låten igen och tog mig tid att faktiskt titta på videon, och jag blev ännu säkrare på att det var Västerort. Men det är det alltså inte.

Det är Linköping! Nasir vem är du och var har du varit? 

Den här samplingen funkar väldigt bra för mig. Nasirs flow, berättande och melodier är för bra för att komma från en nybörjare. Så jag har uppenbarligen sovit på nåt här.

Jag kommer behöva lära mig mer om den här stan nu. Allt jag visste om Linköping känns inaktuellt. Jag har i mitt liv varit där en gång, jag sov hos min kompis Tonny på en soffa i nåt som hette Skäggetorp, när vi var på stan skällde jag ut en människa för att hen hade dreadlocks ner till höften och samtidigt påstod sig aldrig ha testat örten.

Tills vi som inte vet vet mer, kolla på Nasirs Kaneeco några gånger till: 

 

 

/hugo

3 kommentarer | “Linköping helvete vad bra”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rupert skriver:

    skarmavbild_2015-08-09_kl._22.21.11.png

     

  2. Rupert skriver:

    Moget att ändra kommentaren bara för att jag påpekade att artisten normaliserar rasism.

  3. This directly forward the indications how to compare it with another games which are also online and Play free mahjong connect online. On the basis of the all primary commands it will be easy for you.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG